Аз чета много правилно посланията. Може да очаквате сближаване между

...
Аз чета много правилно посланията. Може да очаквате сближаване между
Коментари Харесай

Воля ще се сближава с ГЕРБ

Аз чета доста вярно посланията. Може да очаквате доближаване сред нас и ГЕРБ. Това разгласи в Народното събрание Веселин Марешки, водач на " Воля - Българските Родолюбци ". Пред медиите той проучва резултатите от провелите се избори за Европейски парламент.

Оценката, която Марешки направи в уводните си думи, че са се провели " странни избори ". По думите му в тях партията му е препотвърдила резултата си от провелите се парламентарните избори с 3,6 на 100 поддръжка. Марешки упрекна ръководещите, че са в коалиция с Движение за права и свободи и Вътрешна македонска революционна организация и посочи, че те нямат нужната поддръжка в обществото.

" Ако до неотдавна министър-председателят си имаше любимци пуделчета, в този момент очевидно се е пренастроил и минава към прасенца ", разяснява водачът на Воля, без да посочи кои са те, само че изясни, че прасето е едно.

Той заключи, че българите не се интересуват от евроизборите и смятат него и групировката му за по-полезна в България. " Трябваше да постъпя като Борисов. Да сложим различен човек преди всичко и аз да обикалям от обект на обект ", разкри още Марешки. Според него простата сметка от сбора на процентите в изборните резултати на главните участници в конкуренцията сочи, че опозицията в България има с 25 на 100 повече гласове от ръководещите.

Веселин Марешки означи още, че ще търсят среща с министър-председателя и ще алармират основния прокурор по отношение на оказан напън върху техни симпатизанти, на които им е било отказано присъединяване в изборните комисии и са били заплашвани и изясни, че брачен партньор на техен симпатизант - член на изборната комисия, е застрашен с уволняване ден след изборите.

Веселин Марешки дефинира обстановката със симпатизантите като " партизанска война " и изясни, че ще спрат да обявяват своите последователи, до момента в който не реализиран изборни резултати.

На въпрос по какъв начин ще разяснява появяването на Делян Пеевски в пленарна зала, Марешки сподели: " Не съм го забелязал в залата. Какво да го разясня? ".
Източник: standartnews.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР