Аз бях последната, която изпрати Стефан Данаилов в последния му

...
Аз бях последната, която изпрати Стефан Данаилов в последния му
Коментари Харесай

Ирен Кривошиева с емоционална изповед: Ламбо последните дни много плака. Аз последна говорих с него

„ Аз бях последната, която изпрати Стефан Данаилов в последния му път в моргата. Бях и последната, която приказва с него преди кончината му. Никога няма да го не помни, той е доста огромен фактор в живота ми. “ Това споделя Ирен Кривошиева в рубриката на „ България Днес “ – „ Интересните “,.
„ Стефан и до момента ми оказва помощ във всичко. Той постоянно е пред лицето ми, като погледна Владимир, неговия наследник. Аз бях единствената, която бе до него в последния му път и в моргата го разпознавах, подписвах се на някакви документи. Беше доста тежко “, признава Ирен.
Великият артист си отиде от този свят на 27 ноември 2019 година Според дамата, която му е родила единствения правоприемник, в последните 20 дни Ламбо доста плакал, покайвал се, макар че съгласно околните му не вярвал в Господ.
„ Мисля, че не е по този начин, тъй като искаше да вземе причестяване. Когато беше интубиран, му давах йорданска вода. Тя е доста мощна. Пусках му и Влади на телефона да му приказва, обичаше да слуша гласа му “, споделя със сълзи на очи Ирен. Месеци след кончината на артиста двамата със сина й поставили кръст на гроба на татко му по негово предпочитание. „ Винаги като вървим там, палим свещи за всички в неговото семейство, а и в моето. Стефан не беше кремиран и беше толкоз хубав в последния си миг “, споделя актрисата.
За нея и предходната година бе тъжна – отиде си майка й Лили. „ Странно по какъв начин все адресирам хората, които най-вече обичам, първо аз – по този начин се случи с татко ми, със Стефан, в този момент и с майка ми. Интересна година беше. Надявам се и в тази 2024 година да успеем да създадем монумент на Стефан до Народния спектакъл. Той го заслужава “, споделя Ирен, която с години събира подписка това да се случи, само че още не е реалност. Според нея е време хората към този момент да отделят нея от името на Данаилов, макар че синът й от него е като негов последовател. „ Винаги съм възпитавала Влади да не е жертва. Хората в този момент обичат това. И аз мога да рева непрекъснато пред хората, само че избирам да съм мощна. Едно време, като се върнах от Съединени американски щати, отново получих покана да отпътува – персонално от Буш-старши, и да оказвам помощ за президентската му акция. Отговорих му и имахме персонален контакт. Но почтено казано, не знам по какъв начин би се развил живота ми, в случай че не бях отпътувала за Съединени американски щати “, споделя още Ирен.
От изявлението с нея излиза наяве, че синът й Владимир е приключил актьорско майсторство, само че не изискал да се занимава с това, а извършил фантазията на татко си да има доктор в фамилията.
„ Сега Влади и половинката му Виктория са доста добре. Идват, когато могат. Ще ми е забавно да има филм за живота на Стефан, в който синът ми да играе ролята на татко си. Сигурно хората ще му се радват както в този момент на Алекс Сърчаджиева, чиято история е сходна на нашата с децата “, с усмивка споделя Ирен.
Източник: 7dnibulgaria.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР