Айла Томлянович дебютира в четвъртфиналната фаза на турнир от Големия

...
Айла Томлянович дебютира в четвъртфиналната фаза на турнир от Големия
Коментари Харесай

След въпрос за предишната си връзка с Кирьос: Томлянович изригна към журналистите

Айла Томлянович дебютира в четвъртфиналната фаза на шампионат от Големия шлем през вчерашния ден, където обаче позволи проваляне от Елена Рибакина след близо 2 часа престой на корта. След дуела австралийката остана разочарована от държанието на публицистите по отношение на нея на последвалата конференция, които по нейни думи са се интересували повече от любовната ѝ връзка с Ник Кирьос в интервала от 2017 до 2018 година, в сравнение с от изявите ѝ на корта.

Преди няколко дни се появи информация, че друга някогашна другарка на австралиеца - Киара Пасари, го е призовала в съда, обвинявайки го в домашно принуждение. Именно с тази тематика е бил обвързван и първият въпрос към Томлянович на вчерашната ѝ конференция, с който журналистът е желал да разбере дали отношението на Кирьос към нея е било също толкоз жестоко, колкото това към Пасари.

Впоследствие австралийката употребява обществените си мрежи, с цел да изрази възмущението си от това, че медийното внимание е било ориентирано повече върху персоналния, в сравнение с върху професионалния ѝ живот:

" Доста е разочароващо, когато след съвсем двучасова борба на четвъртфиналите това е първият въпрос, който журналистът избира да ми зададе. След това също не ме попита нищо, обвързвано с мача. Заглавията, които виждам в този момент, са най-вече за това. Постарайте се повече! ", написа в Twitter родената в Загреб състезателка.

Quite disappointing that after almost 2 hours of playing my quarterfinals that that was the first question the journalist chose to ask me, and never proceeded to ask anything match related. Glad to see headlines mostly about that now. Do better
Източник: tennis.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР