Автоцистерна, натоварена с газ, създаде две инфарктни ситуации само за

...
Автоцистерна, натоварена с газ, създаде две инфарктни ситуации само за
Коментари Харесай

Цистерна на „Булмаркет“ хвърчи като камикадзе в Пловдив

Автоцистерна, натоварена с газ, сътвори две инфарктни обстановки единствено за една минута, влизайки в Пловдив. Това твърди консуматор в обществените мрежи, който е снимал безумното шофиране на камиона-бомба, написа " Марица ".

``
реклама

На записа, изработен с видеорегистратор през вчерашния ден по обяд, се вижда по какъв начин товарното возило два пъти изпреварва рисково и едвам не катастрофира с идващите отсреща коли по ул. „ Д. Талев “ в посока от Околовръстното шосе към града.

Камионът с русенска регистрация е с надписи на компания „ Булмаркет “, чиято влакова комбинация взриви село Хитрино, а предходната седмица различен неин трен с газов товар дерайлира на Централна гара в Пловдив.

Ето какво гласи и обявата във фейсбук. Публикуваме я без редакторска интервенция:

„ Юнак! Шофьорът на цистерна за транспорт на газ, благосъстоятелност на небезизвестната " Булмаркет " (взривът в Хитрино) единствено за 40-ина секунди и 500 метра сътвори два пъти причина за ПТП!!! Заслужава освен книжката, ами и кръщелното да му се вземе. Р1400ВХ. “

ВЪВ ВРЪЗКА С ИЗГОТВЕНИЯ ОТ ГЕРБ ЗАКОН ЗА ЦЕНЗУРА НА МЕДИИТЕ В ИНТЕРНЕТСПИРАМЕ ВЪЗМОЖНОСТТА ЗА ПИСАНЕ НА КОМЕНТАРИ БЕЗ АВТОР В САЙТА!

ЗА ДА КОМЕНТИРАТЕ СТАТИЯТА, МОЛЯ, РЕГИСТРИРАЙТЕ съдебна експертиза ЗА СЕКУНДИ ТУК - https://petel.bg/registration.html
--> --> --> --> ``
рекламаКоментариКоментирай посредством FacebookЗа да пишете мнения, апелирам регистрирайте се за секунди ТУКНапиши коментарИме:Коментар:

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР