Авторитетната американска агенция Consumer Reports състави поредния рейтинг, касаещ автомобилите.

...
Авторитетната американска агенция Consumer Reports състави поредния рейтинг, касаещ автомобилите.
Коментари Харесай

Не бих си я купил отново: Toyota C-HR оглави класация с най-нежеланите автомобили

Авторитетната американска организация Consumer Reports сформира следващия рейтинг, касаещ колите. Експертите интервюират повече от 300 хиляди притежатели на коли и сформираха лист с най-нежеланите коли, които мощно са разочаровали притежателите си.

Агенцията акцентира, че по време на изследването са взети поради редица фактори, в това число надеждност, продуктивност, комфорт, жанр и качество на направа. Взето е и поради цялостното чувство от шофирането на избран автомобил. Резултатите са меко казано забавни.

Кросоувърът Toyota C-HR, който кардинално се употребява с значителен интерес от купувачите на нови коли, означи минимум точки от потребителите. Само 29% от притежателите на C-HR биха избрали този модел още веднъж. Така японският автомобил оглави този анти рейтинг.

Второ място в изследването заема Ford EcoSport, от който са удовлетворени едвам 30%. Третата позиция, с резултат от 37%, се заема от автомобил, който не се продава у нас - Chevrolet Trax. Четвърто и пето място си поделят Infiniti Q50 (40%) и Nissan Qashqai (42%). Ето и кои други модели попадат в десетката.
`Не

Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР