Авторът на заплахата с убийство, отправена към председателя на Народното

...
Авторът на заплахата с убийство, отправена към председателя на Народното
Коментари Харесай

Задържаха автора на заплахата към Ива Митева, който не се яви в съда по-рано днес

Авторът на опасността с ликвидиране, отправена към ръководителя на Народното събрание Ива Митева, ще бъде закаран под ескорт в Софийски градски съд през днешния ден следобяд. Това се постанова, откакто 26-годишният Любомир Яков не се яви в правосъдната зала в 9 часа тази заран, заяви Евроком.

След неявяването на Яков, магистратите да отсрочат съвещанието, на което трябваше дефинитивно да реши дали мъжът да остане под домакински арест. Предстои съдът да заседава още веднъж в 15:30 часа.

С Яков, който е открит и арестуван в Стара Загора, са разговаряли психолог и проверяващ служител на реда. В правосъдната залата юристът на младия мъж допусна, че е в село Красново, където изтърпява домашния си арест, избран преди дни от районния съд. Според прокуратурата обаче мъжът не е стигнал до там, тъй като нямал пари в себе си. Любомир Яков е пуснат от ареста в понеделник, а в себе си имал 13 лв.. Вчера той е бил видян в компютърен клуб в Стара Загора.

Съдът изиска информация от Министерство на вътрешните работи дали Яков още веднъж не е арестуван.

За отправената опасност към парламентарния ръководител се разбра на 3 септември, а няколко часа по-късно полицията задържа мъжа, изпратил мейла със закана за ликвидиране. Той бе адресиран до правосъдното министерство.

Оказа се, че задържият създател на опасността има крими регистрация.

Случаят предизвика и политическо напрежение, защото самата Митева и съпартийците ѝ от " ИТН " го обвързаха с одобряваните в този миг промени в закона за НСО.

С него те лишиха представители на властта от държавна защита.

Бел.ред.
2 509 864 българи обявиха на, че депутатите би трябвало да се избират на мажоритарни избори в два тура, само че политическия хайлайф и неговите кукловоди не разрешават това да се случи, а в техните медии тематиката е табу.

Легитимни ли са за Вас определените по-късно парламенти?

Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР