Авторът на книгата Богат татко, беден татко Робърт Кийосаки предупреждава

...
Авторът на книгата Богат татко, беден татко Робърт Кийосаки предупреждава
Коментари Харесай

Предстои гигантски срив, Биткойн ще стигне $500,000 – Робърт Кийосаки

Авторът на книгата " Богат баща, безпаричен баща " Робърт Кийосаки предизвестява вложителите да извърнат внимание на вълната от съкращения в софтуерни компании като Гугъл, Microsoft, Фейсбук и Amazon.

Кийосаки предвижда, че сривът на пазара ще стартира още този месец и че всички активи, в това число златото и криптовалутите, в началото ще се срутен.

Очакване на пазарни разтърсвания

Според създателя Силициевата котловина ще бъде първата, която ще падне. Той чака всичко да се срине, в това число златото, среброто и Биткойн , само че поучава да не се паникьосваме, и предлага да злато, сребро и Биткойн.

Последици от срутва на пазара

След срутва на пазара Кийосаки счита, че Федералният запас ще бъде заставен да напечата милиарди, с цел да поддържа пазара, увеличавайки държавния дълг и намалявайки цената на $.

Въпреки това той чака до 2025 година цената на активи като златото, среброто и Биткойн да нарасне.




Прогнози за бъдещето

Кийосаки предвижда, че до 2025 година златото ще бъде на стойност $5,000, среброто – $500, а Биткойн – $500,000. Той има вяра, че това ще се случи, тъй като вярата в щатския $, който той назовава подправени пари, ще бъде унищожена.

Авторът назовава златото и среброто, а Биткойн –.

Защо Биткойн е прелъстителен

Според Кийосаки част от привлекателността на Биткойн е неговата относителна сигурност от позиция на регулациите. Въпреки че Комисията за скъпи бумаги и фондови тържища на Съединени американски щати има някои опасения по отношение на криптоиндустрията, организацията е декларирала, че BTC не е скъпа книга.

Обобщение

Авторът на книгата предизвести вложителите да извърнат огромно внимание на вълната от съкращения в огромните софтуерни компании.

Той предвижда огромен пазарен срив, който ще стартира още този месец, и счита, че всички активи, в това число златото и криптовалутите, в началото ще се намалят, само че в последна сметка ще се възстановят до началото на 2025 година

Според Кийосаки Федералният запас ще би трябвало да напечата милиарди долари, с цел да поддържа пазарите, което ще докара до ерозия на цената на $, само че ще накара цената на активи като злато, сребро и Биткойн да се повиши.

Източник: cryptodnes.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР