Автомобилните производители се стремят да произвеждат колкото се може повече

...
Автомобилните производители се стремят да произвеждат колкото се може повече
Коментари Харесай

Сервизна акция при Mercedes поради падащи части

Автомобилните производители се стремят да създават колкото се може повече коли на ден и заради тази причина, не е изненада, че в последно време виждаме от ден на ден сервизни акции и то при производители, които не се славят с неприятно качество на сглобка.
 Сервизна акция при Mercedes заради падащи елементи

Такъв е и последния случай при Mercedes, който визира създадените за Америка GLB250 и AMG GLB35. Проблем при сглобката в един от заводите на немската компания визира над 2300 автомобила, създадени сред 13 май 2019 година и 15 септември 2020 година.

При колите създадени в този интервал се следи неправилна сглобка на декоративните лайстни върху предните калници, което може да докара до тяхното откачане и възможен случай.
 Сервизна акция при Mercedes заради падащи елементи

Друга сервизна акция за същите модели, само че създадени сред 14 май 2019 година и 8 октомври 2020 година се отнася за спойлера над задното стъкло при който още веднъж се следи сходна техническа неточност. В резултат на погрешно слагане, спойлерът може да изхвърчи при придвижване, което сигурно също не е най-приятното нещо, в случай че карате зад подобен автомобил.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР