Автомобилите Rolls Royce не са направени за фестивала на скоростта

...
Автомобилите Rolls Royce не са направени за фестивала на скоростта
Коментари Харесай

Зрелище: Чудовищният джип на Rolls-Royce бе изкаран на писта със сено

Автомобилите Rolls Royce не са направени за фестивала на скоростта в Гудууд. Не и и би трябвало, само че предвид на това, че Rolls Royce MotorCars имат "жителство " в града (Гудууд, Западен Съсекс, Англия, Великобритания) колите на компанията имат прави да вземат участие в надпреварите в границите на фестивала, ако производителят изиска.

Rolls Royce по принцип са огромни и луксозни коли, които изобщо не наподобяват на спортни коли. А тясната писта на Гудууд, лимитирана от двете страни с бали от сено, наподобява не е способна да побере подобен голям джип като Cullinan. Да, но не! Rolls Royce сподели на какво са способни неговите коли.

Зрелището на носещия се към финала Rolls Royce Cullinan наподобява на привидение на еднорог на фестивал за митични същества. Това не е просто бързо каране за наслаждение или реклама. Автомобилът гълташе вършиме като акула, а атакуваше завоите по този начин, като че ли е лека карбонова колича, която няма и сантиметър луфт под пода. Само за конкретизиране, просветът на джипа на моменти доближава цели 56 сантиметра.

За да видите впечатляващото ВИДЕО, в което Rolls Royce Cullinan гълта тясната писта на един мирис, четете auto.blitz.bg
Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР