Австрийците казват България да се върне три години назад –

...
Австрийците казват България да се върне три години назад –
Коментари Харесай

Борисов: Австрийците казват България да се върне три години назад – така, както беше при Бойко

Австрийците споделят България да се върне три години обратно – по този начин, както беше при Бойко Борисов, и няма проблем с Шенген. Това сподели пред публицисти в град Раковски водачът на ГЕРБ Бойко Борисов. Там той откри детска градина, която ще могат да посещават до 120 деца.
„ Нямаме потребен ход, в случай че не се стегнем да работим “, добави той и уточни трите линии, по които би трябвало да се работи, с цел да стане България пълновръстен член на Шенгенското пространство.
А точно: дипломация, закони и отбрана на границата.
„ Общините са най-важното нещо, което ни държи в държавното управление “, разяснява още водачът на ГЕРБ.
И добави: „ Затова всички общини получават въз основата на стратегия, утвърдени строителни решения и определен реализатор тези задатъци. Това съм съумял да договоря дружно с Асен Василев. Вчера уважаемите депутати бяха общителни да го одобряват на първо четене. Ако Господ е споделил, в четвъртък ще го приемем на второ четене “.
По мотив демонтажа на Паметника на Съветската войска в София Борисов уточни: „ Трябва хората да имат опция да виждат и неприятното “.
Борисов означи, че има друго мислене за историята. „ Минава време. Както в този момент никой от младото потомство не си спомня мракобесната Държавна сигурност, какво значи да си генерал-лейтенант Терзиев – началник на Военното разузнаване “, даде образец той, представен от novini.bg.
Източник: 7dnibulgaria.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР