Австралийските рок легенди AC/DC ще издадат нов албум с настоящия

...
Австралийските рок легенди AC/DC ще издадат нов албум с настоящия
Коментари Харесай

AC/DC продължават с Аксел Роуз

Австралийските рок митове AC/DC ще издадат нов албум с сегашния фронтмен Аксел Роуз, удостовери и Енгри Андерсън от бандата Rose tattoo, представен от Contactmusic.

Китаристът Ангъс Йънг, който е единственият останал жив член на истинския състав, споделил на Енгри, че възнамерява да направи албум с някогашния вокалист на Guns N' Roses. Аксел Роуз замести фронтмена на AC/DC Брайън Джонсън през 2016 година

"Той ми сподели "Приятел, пиша нов албум ". Попитах го кой ще бъде в групата и той сподели "Аксел ". Брайън не е там, Фил не е там, Клиф не е там, за злощастие и Малкълм го няма към този момент. Да, тъжно е, че истинският състав го няма, само че хората, които ги подкрепяха през цялата им кариера, желаят да чуят песните ", сподели Енгри.



Миналия месец биографът на групата Мъри Енгълхарт написа на страницата си във Фейсбук, че партньорството сред Роуз и Йънг ще продължи - под формата на концертна активност и даже на нов албум.

"Спекулирайте колкото желаете, само че съм казвал и отново ще повторя - групата AC/DC ще продължи да концертира с Аксел като вокал и ще издаде нов албум с него. Големият риск, който Ангъс пое с този ход, се оказа печеливш, и приготви сцената за бъдещето ", написа Енгълхарт.

Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР