Още не осъзнавам какво точно се е случило. Наско създаваше

...
Още не осъзнавам какво точно се е случило. Наско създаваше
Коментари Харесай

Неделя Щонова след победата: Шоуто е магия! Не само през медицината докосваш хората, но и чрез танца

Още не съзнавам какво тъкмо се е случило. Наско създаваше хореографии вид вселени и успяваше по някакъв метод по този начин да ги приспособява към мен, че да мога да се оправя с всичко. Това показа тази заран пред бТВ доктор Неделя Щонова, която нощес, дружно с Наско Месечков, завоюва по величествен метод финала на танцовото шоу " Денсинг старс ".

 

В началото, когато за първи път го видях, той ме попита какво отношение имам към комплицираната танцова хореография.

 

Аз в началото се зачудих за какво би трябвало да вършим нещо толкоз комплицирано, откакто има и по-приемливи хореографии, в които да сме по-сигурни, само че Наско ми изясни, че прави това от почитание към хората.

През цялото време в шоуто беше някаква магия. Създадохме чудесни другарства с останалите двойки, които бяха невероятни всичките. Тази година има извънредно мощен каст, конкуренцията беше страхотна. А всички ние дружно сме се смели, забавлявали, толкоз прелестни връзки имаше с всички вътре във формата, показа още с неспокойствие доктор Щонова.

 

" Не знам от кое място черпя сила, почтено. За тези три месеца получих толкоз доста прелестни мнения. Истината е, че три пъти отхвърлих да вляза в този формат. Накрая се съгласих, тъй като желаех да вдъхновя хората, да почитат дара, който им е даден. Мисията е изпълнена! Цяла нощ не съм спала, с цел да чета мненията. Вълнението е необикновено! Не единствено през медицината можеш да докоснеш хората, само че и през танца, през изкуството. Беше необикновено премеждие. Искам да изразя своя почит към всички участници, към публиката, към хората, добави още чаровната доктор Щонова.

 

Истината е, че всеки един в този формат заслужаваше да победи. Не знаете какъв брой коства всичко това, през какви болки минаваме - прочувствени и физически. А по отношение на хореографиите - имахме доста съдържателни стъпки в хореографиите. Гледахме да бъде двойка на сцената, на просто театър на сцената. Такъв блян имах - да има флуидност, връзки, страст, показа и не по-малко разчувстваният Наско Месечков.

Източник: epicenter.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР