Танцовият спектакъл RGB ще бъде представен на 17 май от

...
Танцовият спектакъл RGB ще бъде представен на 17 май от
Коментари Харесай

Най-голямото училище за модерни танци в България с премиерен спектакъл

Танцовият театър " RGB " ще бъде показан на 17 май от 19 ч. на сцената на Младежкия спектакъл " Николай Бинев " в София, научи ДУМА от Маргарита Енева. " RGB " е повече от танцово зрелище - той сплотява танц, образни изкуства, светлинни картини и звукова среда. Магията на светлината е главният подстрекател на хореографите и танцьорите. Името " RGB " се свързва с главните цветове от забележимия набор на светлината - алено (Red), зелено (Green) и синьо (Blue). Танцовият театър се осъществя с поддръжка на НФ " Култура ".
Организатор на събитието е " The Center " - учебно заведение за танци и съвременна просвета с мрежа от зали в София, Варна, Пловдив, Русе и Велико Търново. Училището има над 22-годишна история, основани са над 30 танцови спектакъла и 4 театрални постановки. Участват в разнообразни мултижанрови планове, сред които с Варненския трагичен спектакъл " Стоян Бъчваров ", благотворителни акции за UNICEF, както и начинания за деца със специфични потребности. " The Center " е главен сътрудник и съорганизатор на най-големия интернационален танцов лагер на Балканския полуостров - " OMG Dance Camp ", за 2017 и 2018 година, с повече от 350 участници.
Танцьорите и хореографите от " The Center ", които са на възраст сред 15 и 23 години, са не просто реализатори - те са посланици на актуалното изкуство.
Източник: duma.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР