Австралийската криптовалутна борса Bitcoin.com.au представи нова услуга, с помощта на

...
Австралийската криптовалутна борса Bitcoin.com.au представи нова услуга, с помощта на
Коментари Харесай

В Австралия, Bitcoin и Ether вече се продават във вестникарските будки

Австралийската криптовалутна борса Bitcoin.com.au показа нова услуга, благодарение на която жителите на тази страна могат свободно да си закупуват биткойни и Ether с фиатни пари.
Услугата стартира да работи от през днешния ден и е налична в над 1200 вестникарски будки на територията на цялата страна.

„Фактът, че можете да си закупите биткойни и Ether откъдето си купувате вестници и кафе демонстрира какъв брой законна е към този момент криптовалутната промишленост. Това е идеалното предложение за всеки, който до момента си е мислел, че това е нещо комплицирано. Сега можете без никакви опасения да инвестирате в криптовалута“ – сподели изпълнителният шеф на Bitcoin.com.au Рупърт Хакет.

За закупуването на криптовалута във вестникарските будки е задоволително само съществуването на независимо регистриран персонален електронен портфейл. По време на покупката продавачът сканира QR кода, след което съответната сума в границите на 20 минути се трансферира в портфейла. Минимална сума на покупката е 50 австралийски $ (около $39). Bitcoin.com.au взема комисионна в размер на 5%.

Криптовалутната борса Bitcoin.com.au работи от година и половина и се смята за една от първите самостоятелни криптовалутни тържища в Австралия.
Източник: kaldata.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР