Австралийската комeдиантка се завръща към актьорството! Тя ще изиграе главната

...
Австралийската комeдиантка се завръща към актьорството! Тя ще изиграе главната
Коментари Харесай

Селест Барбър с главна роля в сериал на Netflix

Австралийската комeдиантка се завръща към актьорството! Тя ще изиграе основната роля в Wellmania – нов трагикомичен сериал на Netflix, който ще се развие в 8 епизода. Барбър ще бъде и изпълнителен продуцент на сериала, въодушевен от романа на Бриджид Дилейни Wellmania: Misadventures in the Search for Wellness. Сериалът ще бъде продуциран от продуцентската къща Fremantle Australia, основана в Сидни.

Продукцията е основана взаимно от Дилейни и Бенджамин Лоу, които познаваме от The Family Law. Сюжетът се върти към Лив, изиграна от Барбър. Сценаристите я разказват като „ човешко торнадо “, което се сблъсква със съществени здравословни проблеми и това принуждава Лив да премисли метода си на живот, който до тогава е бил на високи обороти и без разбор на дълготрайните последствия от него. Така героинята се отдава на уелнес странствуване, в което пробва всевъзможни странни практики за укрепване на тялото, в опит да оздравее бързо и да се върне към остарелия си метод на живот.
               

„ Селест въплъщава тъкмо това, към което се стреми Netflix – провокира обич за това, че е типично австралийското и занимателното си Аз “, сподели Куе Мин Луу, шеф на Netflix в Австралия и Нова Зеландия. „ Търсенето на уелнес и смисъл е главен човешки блян и в свят след пандемия това търсене носи за нас по-голяма тежест от всеки път. Да имаме актьор с топлотата и комедийния гений на Селест, който ни води през крайностите, триумфите и откровенията на самоусъвършенстването и разбирането, е безусловно наслаждение и ние знаем, че нашите зритетли ще го харесат. ” Wellmania ще бъде вторият ангажимент на Селест а  Netflix, откакто озвучи героя на коалата Кайла в анимационния филм Back to the Outback.

„ Толкова съм разчувствана от този план, целият екип е страховит “, сподели звездата. „ Работихме по него от известно време и се пробвах да кажа на всички за него. Привлечена съм от планове, които се концентрират към забавни, динамични и комплицирани основни женски герои и тъкмо това е Wellmania. Възхитена съм да работя с Netflix и да опиша тази австралийска история на интернационална публика, както и да бъда изпълнителен продуцент, с цел да мога да управлявам хората в близост. "

 
               

 

Барбър има над 8,5 милиона почитатели в Instagram, където пародира звезди и някои от нелепите неща, които разгласяват. Вече сме ви разказвали за нея и нейната персонална самодейност да разрушава стандартите за женската хубост. Вижте повече Барбър е известна и с функциите си в Office Correctness и How Not to Behave.

 

 
Източник: momichetata.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР