Австралийката Турия Пит става жертва на жесток пожар, докато участва

...
Австралийката Турия Пит става жертва на жесток пожар, докато участва
Коментари Харесай

Любов отвъд суетата. Историята на австралийката Турия Пит, която изгаря в пожар...

Австралийката Турия Пит става жертва на нечовечен пожар, до момента в който взе участие в огромен маратон през 2011 в Кимбърли.

Нейният дълготраен другар се споделя Майкъл Хоскин. Този човек остава от самото начало до Турия, до момента в който тя лежи обгоряла в болничното заведение.

На фотосите виждате следствията от тези изгаряния.

Външността на Пит не може да се възвърне изцяло, само че Майкъл продължава да я назовава „ красива ”.

Той споделя пред медиите по какъв начин е купил диамантения й пръстен, с който й предлага брак, до момента в който тя е била в интензивното поделение преди 4 години.

И, въпреки че Турия е претърпяла над 200 интервенции, белезите й са непоправими, а пожарът е трансформирал живота й в призрачен сън, някогашният служител на реда Майкъл споделя, че тази жена е изумителна.

Неслучайно, той напуща работата си, с цел да се реалокира при приятелката си, тъй като, както самият той споделя – тя не е можела даже да се облече сама...

Самата Турия споделя пред вестник Daily Mail, че пожарът я е направил по-благодарна за всеки ден, който има. „ Преди, когато спях до колегата си, аз не мислех за нищо. А в този момент си мисля каква късметлийка съм, да дремя до този хубав мъж. Той е превъзходен и добре, че го има ”.

На родената в Таити Турия й се постанова да възвръща всичките си умения – тичането, катеренето, а всичко това й коства доста болежка...

НО тя има разтуха.

И тази разтуха най-лесно се разкрива в думите на Майкъл в изявление за CNN, където той дава отговор на въпроса – „ Мислили ли сте от време на време да я напуснете, да намерите някой да се грижи за нея и да продължите животa си? ”.
А отговорът му е:

„ Ожених се за душата й, за нейния темперамент и тя е единствената жена, която ще продължи да изпълва фантазиите ми. " /lentata.com
Източник: dnesplus.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР