Август е последното намигване на лятото, защото през септември нищо

...
Август е последното намигване на лятото, защото през септември нищо
Коментари Харесай

Август, моя голяма любов

Август е последното мигане на лятото, тъй като през септември нищо не е същото. Осмият месец в календара постоянно носи едно характерно заричане за завършения, солени целувки, жарко слънце и нови мемоари, които да ни топлят през студените месеци.

Август е пясък по кожата, лимонът след текилата, красивият изгрев над вълните, ноктите, лакирани в розово, мидите в заведенията за хранене и опияняването от обич.

 лято жена Thinkstock

Август е красива константа. Той постоянно идва, при нас е всяка година, въпреки и за броени дни. Август е протегната ръка, хванеш ли ще те заведе на неподозирани места.

Нека този август бъдем по-смели и по-усмихнати. Изстискайте лятото до последна капка, стойте повече на слънце, яжте праскови и любеница, тичайте и не се опасявайте, че ще ожулите коленете си, тъй като лятото отливат бързо, а август още по-бързо.

 лято книга плаж жена Istock

Както милиони мъже могат да кажат на една жена, че е красива, а тя ще го чуе същински единствено от устните на мъжа, който обича, по този начин и всички останали месеци ще ви ласкаят с какво ли не, само че единствено август може да ви предложи същинско премеждие, което няма да забравите.

Здравей, Август, и апелирам те, бъди паметен!
 Какво да чака всяка зодия в любовта това лято  Какво да чака всяка зодия в любовта това лято  Какво да чака всяка зодия в любовта това лято  Какво да чака всяка зодия в любовта това лято
Източник: edna.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР