Аватар: Пътят на водата“, следващото епично приключение на , което

...
Аватар: Пътят на водата“, следващото епично приключение на , което
Коментари Харесай

Киноманите в очакване на „Аватар: Пътят на водата“

„ Аватар: Пътят на водата “, идващото епично премеждие на, което съгласно прогнозните упования на ще донесе минимум 150 милиона $ доходи когато дебютира по кината през декември. Ранното следене демонстрира, че цифрата за първия уикенд единствено за Съединени американски щати може да се увеличи още повече, достигайки 175 милиона $ или повече. „ Аватар: Пътят на водата “ се работи от години, като Камерън надвиши няколко крайни периода и дати за излизане в устрема си да тласне технологиите и кинематографичните похвати до краен лимит.

За съпоставяне -първият „ Аватар “ стартира с 77 милиона $ през 2009 година, като е значимо да се  отбележи, че през този уикенд в Съединени американски щати имаше огромна снежна стихия, която понижи  приходите. Филмът се трансформира в касов феномен с помощта на новаторското си потребление на 3D. В последна сметка " Аватар " завоюва 2,7 милиарда $ в международен мащаб. Тази цифра ще бъде мъчно съпоставима след Covid, защото боксофисът към момента се бори да се възвърне, а главен пазар като Русия е затворен за Холивуд.

„ Аватар: Пътят на водата “  според режисьора Джеймс Камерън идва „ с висока цена ”. В изявление за той го назова „ най-лошият бизнес случай в историята на киното “. Все отново продукцията има късмет да сложи нови върхове по доходи след новината от предната седмица, че на 16-ти декември филмът потегля премиерно и по екраните в Китай.

 
Източник: momichetata.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР