Avast обнови своя браузър и добави в него допълнителни функции

...
Avast обнови своя браузър и добави в него допълнителни функции
Коментари Харесай

Avast представи най-безопасният и най-бърз браузър

Avast обнови своя браузър и добави в него спомагателни функционалности за обезпечаване на безвредна работа. Досега този програмата се наричаше SafeZone, а в този момент към този момент носи името Avast Secure Browser.
Компанията означи, че 69% от потребителите във Англия смятат, че елементарният режим на предпазено сърфиране обезпечават анонимността на тяхната персона в интернет. В същото време, 81% от потребителите имат вяра, че браузърите ще ги уведомят, в случай че има някаква уеб-заплаха. Специално за сходни консуматори, в Avast Secure Browser са интегрирани функционалностите за обезпечаване на сигурността Stealth Mode, HTTPS Encryption, блокиране на следенето и така нататък Предлагат се и режима Bank Mode, отбрана от фишинг, безвреден режим за онлайн банкиране, управител на пароли и функционалността Flash Protect, с която се освобождават систематични запаси и се усилва самостоятелната работа.



Avast особено акцентира, че новият браузър е 30% по-бърз от своите съперници. Компанията прибавя, че в Avast Secure Browser са вградени доста повече функционалности за обезпечаване на осведомителната сигурност, спрямо другите браузъри. При това, множеството от тях са задействани по дифолт.

Avast Secure Browser работи с операционните системи Windows 10, 8, 7. Мобилните версии за iOS и Android се чака да излязат до края на годината.
Източник: kaldata.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР