AUDI демонстрира новата си концептуална разработка Q4 E-TRON по време на международното

...
AUDI демонстрира новата си концептуална
разработка Q4 E-TRON по време на
международното
Коментари Харесай

Автосалон Женева 2019: AUDI показа Q4 E-TRON CONCEPT

AUDI показва новата си концептуална разработка Q4 E-TRON по време на международното ревю в Женева и обяви, че серийната версия на модела ще бъде пусната в произвеждане в края на следващата година.

При появяването си на пазара през 2020 година, серийният вид на AUDI Q4 E-TRON CONCEPT ще бъде петата електрическа кола на марката. Концептуалната разработка е оборудвана с два електромотора с мощ от 225 кВт или 306 конски сили, които задвижват и четирите колела на автомобила. Интегрираната батерия е с потенциал от 82 kWh и дава обещание самостоятелен пробег от над 450 километра.

С четириместен интериор с персонални седалки с интегрирани подглавници и виртуален кокпит, AUDI Q4 E-TRON CONCEPT е с основни габарити дължина 4.59 метра, ширина 1.9 метра и височина 1.61 метра, междуосието е 2.77 метра, а екстериорът на електромобила е изпълнен в специално разработен за него Solar Sky цвят.

От Audi анонсират също по този начин, че до 2025 година марката ще предложи на пазара 12 автомобила с напълно електрическо задвижване, като първите от тях ще бъдат e-tron и e-tron Sportback с пазарен дебют през тази година.
Източник: auto-press.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР