Разследване на злоупотребите със социални помощи се кани да проведе

...
Разследване на злоупотребите със социални помощи се кани да проведе
Коментари Харесай

Изкуствен интелект ще разследва злоупотребите със социални помощи на Острова

Разследване на злоупотребите със обществени помощи се кани да организира английското държавно управление. За тази цел то ще наеме 3400 спомагателни чиновници и ще употребява изкуствен интелект. Това се случва, откакто петима българи към този момент бяха приети за отговорни за източването на близо 54 млн. паунда, което се счита за една от огромните измами в историята на общественото подкрепяне в страната.

Бандата, която беше хваната, е разполагала с персонални данни на доста поданици на сливенския квартал „ Надежда ”. Присъдите на сънародниците ни ще станат ясни другата седмица.

Според английските управляващи това не е офанзива по отношение на единствено българската общественост, а цели да бъдат погнати всички измамници на Острова.

Преди дни стана ясно и за различен случай на бижутерка, която в продължение на 10 години се е представяла за болна от множествена склероза. След като спомагателните чиновници потеглят по петите ѝ, разбират, че тя всяка седмица прави крос по 5 км. Жената е наказана на 2 години затвор и е била принудена да върне 70 000 паунда. Друга великобританка беше наказана за това, че 12 години е крила, че татко ѝ е умрял, с цел да употребява пенсията му.

„ Не може да позволим на измамниците да злоупотребяват с естественото съчувствие и благотворителност на английския народ. Вече предприехме дейности против хиляди хора, които неправилно са вземали повсеместен заем, в това число такива, които не заявяват приходи или укриват облаги. Ще спестим на данъкоплатците 600 милиона паунда като узаконим достъпа до витално значими данни от трети лица – като банки ”, съобщи министър председателят на страната Риши Сунак, заяви Нова тв.
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР