Атрактивната певица Гери-Никол не получи нито една номинация за наградите

...
Атрактивната певица Гери-Никол не получи нито една номинация за наградите
Коментари Харесай

Гери-Никол Пак Прецакана За Наградите На Бг Радио

Атрактивната певица Гери-Никол не получи нито една номинация за премиите на БГ радио. Изпълнителката е тотално отсвирена от битката за статуетки. Нейните директни съпернички Дара и Тита са номинирани за най-хубава певица на годината, само че не и Гери. Въпреки шлагерите си през 2018 година, певицата е изтласкана от битката. Причината за неналичието й е скандал, който датира още от две години насам.

На една от церемониите устатата певица непосредствено упрекна БГ радио, че вотът е нагласен. Тогава тя беше номинирана в няколко категории, само че никой не я беше поканил да изпее своя ария на награждаването. Година по-късно Гери още веднъж влезе в спор с уредниците.

Най-гледаната българска поп ария е била нейната, а даже не е получила номинация, написа „ България Днес “. Сега изпълнителката тотално изпадна от безусловно всякаква изява за единствените награди в сектора. Тя е афектирана, само че прецизира в профила си, че за нея тази тематика е завършена. От Бг радио са безапелационни, че варненката няма защо да е афектирана, защото гласуването е на публиката.

„ Над 18 000 слушатели на най-българското радио в ефира номинира обичаните си реализатори за единствените музикални награди в България, чиито спечелили се избират единствено от почитателите и публиката “, се споделя в формалното им известие.
Източник: secret.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР