Атрактивна, секси, нестандартна, талантлива и интелигентна. Такава е приятелката на

...
Атрактивна, секси, нестандартна, талантлива и интелигентна. Такава е приятелката на
Коментари Харесай

Сами Хоссни крие знойно гадже

Атрактивна, секси, ексцентрична, надарена и умна. Такава е приятелката на симпатягата от „ Фермата “ Сами Хоссни , за която обаче 27-годишният предприемач и дума не обелва. Нито във визитката си, нито зад вратите на Фермата Сами е споделял да си има гадже. „ Галерия “ научи от меродавен източник, че приятелката му се споделя Мила Савова и също като него е „ жител на света “.

Любопитна детайлност е, че Мила работи като зъболекар.

Това изяснява и блестящата усмивка на Сами, за която толкоз постоянно се майтапят с него във „ Фермата “ . Гаджето на Хоссни е и републиканска шампионка по джу-джицу. Вероятно точно общата им пристрастеност към бойните изкуства ги е събрала – Сами е 10-кратен първенец на България по кикбокс и първенец на Азия по муайтай.

Двамата с Мила безусловно са обиколили света, като сега приятелката му пътешества из Калифорния. Родом е от Варна, само че от години живее във Вирджиния.

В персоналния си профил Мила също не обявява публично връзката си със Хоссни .

Според осведомени това е тактика на Сами, който решил, че в случай че влезе привързан във „ Фермата “, няма да може да разчита на благосклонностите на дамите.

И до момента в който феновете мощно му симпатизират, множеството фермери го считат за опасност и по тази причина постоянно е обект на насмешки. „ Той е като ходеща реклама на паста за зъби “, „ Мускулите му са единствено химия “, гласят част от злобните реплики против него. Според феновете мъжете във „ Фермата “ не го харесват, тъй като наподобява на супер модел.

Атрактивния си външен тип Сами дължи на смесената си кръв – татко му е египтянин, а майка му – българка. Татко му работел в Съединени американски щати, само че след атентатите от 11 септември банкрутира и фамилията стартира да изнемогва. Днес Сами е сполучлив бизнес консултант, експерт по здравословно хранене и личен фитнес треньор.
Източник: hotarena.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР