Атрактивен футболен турнир, организиран от Български футболни турнири“ с подкрепата

...
Атрактивен футболен турнир, организиран от Български футболни турнири“ с подкрепата
Коментари Харесай

Ученици ще търсят пътя към звездите във футболен турнир, подкрепен от Христо Стоичков

Атрактивен футболен шампионат, проведен от „ Български футболни шампионати “ с поддръжката на Община Плевен, ще се организира на пл. „ Възраждане “ на 22 май 2024 година, сряда. Турнирът стартира в 15.00 часа, той е публично подсилен от футболната легенда Христо Стоичков и е под наслов „ Христо Стоичков: Пътят към звездите “. Надпреварата е за възпитаници в първи и втори клас, позволяват се и смесени тимове от момчета и девойки.

Игралното футболно поле е с размери 15 х 10 м, тимовете са образувани от 3 състезатели (без вратар), плюс до три запаси, с извънредно атрактивни за футбола правила. Целта на самодейността е популяризирането на играта измежду най-малките възрастови групи, осигурявайки им повече контакт с топката, подавания, голове и предизвикателство на интерес по футболната игра.

На 21 май, вторник, от 18.00 ч. на площад „ Възраждане “ ще се организира техническа конференция с ръководителите на тимовете, които ще вземат участие в шампионата. Заявки за присъединяване се одобряват и по време на конференцията.
Източник: darik.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР