Атентатите срещу Алексей Петров са четири, делото Октопод също го

...
Атентатите срещу Алексей Петров са четири, делото Октопод също го
Коментари Харесай

Адвокат за атентатите срещу Алексей Петров

Атентатите против Алексей Петров са четири, делото " " Октопод " също го одобрявам за атентат. Това разяснява пред Нова юрист Лъчезар Таков, който е някогашен юрист на баретите, а през годините е защитавал някои от най-знаковите от тях.

" Всичките тези атентатите, съгласно мнението на Алексей, ставаха все когато той беше обвързван с работа за страната. Единият път беше много стимулиран слуха, че той ще стане чиновник и началник на ГДБОП. Веднага по-късно последва единия атентат, по-късно през 2010 последва това поръчково дело " Октопод ", по-късно гранатомета през 2015, и в този момент ", счита юрист Таков.

" Има цикличност в офанзивите против Алексей ", счита той. Попитан дали убийството е политическо, той разяснява, че съгласно него има връзка.

" Трябва да бъде разследвана. Алексей в никакъв случай не е желал да влезе още веднъж в службите, на него са му предложили. Според мен той не би изискал в никакъв случай нещо, на него му е препоръчано. Алексей се е стремял да бъде в услуга на държавността. Той беше огромен патриот ", счита юрист Таков.

Той разяснява още, че Алексей Петров е бил " многопластова персона, цветен човек ".

" Имаше и негативни и позитивни качества. Положителните доминираха ", счита юрист Таков.

" Алексей беше вълк единак, той обичаше да показва хрумвания, беше пълководец. Не съм очевидец на случаи, в които притиска ", сподели юрист Таков.
Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР