Атанас Кателиев, когото всички фенове на Гласът на България вече

...
Атанас Кателиев, когото всички фенове на Гласът на България вече
Коментари Харесай

Стругарят от Варна стана „Гласът на България“

Атанас Кателиев, който всички почитатели на " Гласът на България " към този момент разпознават като „ стругаря от Варна “, стана „ Гласът на България “. Той завоюва след оспорвана борба със своя съгражданин Тино. Наско сграбчи премията от 50 000 лв.. На финала всеки от участниците трябваше да приготви парче по желание на феновете. На Кателиев се падна " Impossible " на Джеймс Артър, а на Кирил Хаджиев-Тино отредиха именития шлагер на Елвис Пресли " Can`t Help Falling In Love ". Юнаците се раздадоха на макс с прочувствени осъществявания, само че Атанас се оказа любимецът. За първи път през последните три години тимът на Иван Лечев не завоюва палмата на шампионата. Самият той показа, че Тино тотално заслужава да победи, само че  Михаела поддържа Атанас. Четиримата артисти – Ива и Надежда отпаднаха съвсем незабавно, откриха с Thunder на Imagine Dragons. Първото осъществяване на Ива от тима на Лечев беше песента " How Deep Is Your Love ". 16-годишната Надежда от тима на Михаела Филева стартира с " I wanna Fall In Love " под съпровода на арфа. Михаела скочи във екстаз и разгласи, че това е най-музикантското осъществяване на вечерта. Тино - от тима на Камелия - влезе със   " Sweet Dreams ". „ Ти към този момент си магия на сцената ", съобщи Камелия. Първото осъществяване на Атанас беше парче на Стиви Уондър - " Master Blaster (Jammin`) ".

Във втория стадий прозвучаха отлични дуети. Ива и миналогодишната победителка в шоуто Ния Петрова блеснаха с Chain Of Fools под съпровода на китара на Иван Лечев. Тино и Виктория Динкова, която също е участничка от миналогодишното издание на формата, сляха гласове за " Enjoy The Silence ". Дуетът на Надежда бе с нейната треньорка Михаела с песента на Филева " И аз съм тук ". Атанас и Графа сграбчиха публиката с " Домино " - ученикът и неговият наставник бяха в цялостна естетика.

" Атанас е най-якият глас тази година, най-красивият тембър и най-хубавото момче. Заслужава да завоюва ", съобщи Графа.

От bTV оповестиха, че подарява всички доходи от sms-гласуването от трите концерта онлайн в поддръжка на акцията за възобновяване на опожарените подиуми на Националния студентски дом в центъра на София и възобновяването на креативната активност там.
Източник: standartnews.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР