Ася Капчикова е една от най-популярните дами в родния шоубизнес.

...
Ася Капчикова е една от най-популярните дами в родния шоубизнес.
Коментари Харесай

Ето така се храни Ася Капчикова, за да е във форма

Ася Капчикова е една от най-популярните дами в родния шоубизнес. След като излезе от риалити предаването Фермата предходната година, тя беше качила за нула време 7 кг. Сама се оплакваше от двойна гуша и целулит.

Тя обаче се взе в ръце и бързо се оправи с нежеланото тегло. Освен това по този начин се възпламени по фитнеса, че извая тяло на истински бодибилдър. Днес някогашната половинка на рапъра Криско е по-слаба даже отпреди и признава, че съвършената ѝ визия се дължи и на метода, по който се храни.

Ася не е от моделките, които са вманиачени по диетите, защото не е почитател на гладуването. Въпреки това тя се стреми сама да си подготвя храната, освен това по-възможно най-здравословния метод. Пържените и мазните храни не участват в менюто на русокоската.

Тя избира да подготвя на пара или във фурната блюдата си, като не употребява мазнината, защото счита, че при термична обработка олиото и зехтинът стават рискови за здравето. Служи си с тях единствено когато овкусява зеленчуците в салатите си.

 Ето по този начин се храни Ася Капчикова, с цел да е във форма Снимка: fb

Една от обичаните салати на плеймейтката е тази с пилешко месо. За нея тя подготвя към 120 г пилешко месо на пара и го смесва със зеле и моркови. Овкусява салатата със зехтин, орехово масло, босилек и пресен магданоз, написа ЗдравноНет. Тази салата зарежда организма с сила, засища бързо глада и оставя чувство за задоволеност в продължение на часове.

Друго обичано ядене на Капчикова е телешки медальон. За задачата изпича телешко месо на плоча, като още веднъж не употребява зехтин или олио. След това обогатява усета му с черен пипер и розмарин. Гарнира го с прясна краставичка.

Благодарение на това ястия, както и на засищащата салата, тя се усеща бодра през целия ден, без да натрупа нежелани килограми.

Източник: gotvach.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР