Астролози смятат, че високосната година февруари 2024 г. ще бъде

...
Астролози смятат, че високосната година февруари 2024 г. ще бъде
Коментари Харесай

Астролозите посочиха 8-те най-опасни дни през февруари за всички зодии

Астролози считат, че високосната година февруари 2024 година ще бъде наситена с разнородни събития, от време на време рискови за знаците от зодиакалния кръг.

Те преброиха минимум осем дни, през които всички знаци би трябвало да бъдат деликатни. За да избегнете заплахата, би трябвало да следвате препоръките на специалистите, които са описали в детайли настроението на всеки ден в този лист.

5 февруари

През този ден Меркурий ще се изравни с Плутон, което ще докара до нараснало напрежение в общуването сред хората. Възможни са компликации в разбирането и спорове. Астролозите поучават да избягвате грубите думи и забележки и да не планирате съществени договаряния за този ден.

13 февруари 

През деня, заради прекосяването на Марс в знака Водолей, е допустимо да чувствате отпадналост и липса на сила. За да останете в положение да изпълнявате отговорностите си, би трябвало авансово да вземете решение за задачите, като намалите броя им. И също по този начин, както предлагат специалистите, почивайте авансово.

14 февруари

На Свети Валентин всички зодии могат да изпитат прилив на страсти, горделивост и предпочитание да преобладават над колегата си. Причина за това ще бъде сливането на Плутон и Марс, което ще предизвика напрегнати обстановки и спорове. Трябва да се опитаме да се направляваме, като не позволяваме негативни страсти в главите си.

16 февруари

И още веднъж знаците ще претърпят срив. Този път ще бъдат наранени от прекосяването на Венера в знака Водолей, което може да докара до отмалялост. Обърнете внимание на здравето си, намалете натоварването и избягвайте непотребните действия, поучават астролозите.

17 февруари

Още на идващия ден след загубата на мощ, звездите още веднъж ще приготвят тестване за знаците. Венера ще влезе в съвпад с Плутон, което ще докара до неприятно въодушевление. Без да имат време да покачат силата до мечтаното равнище, знаците рискуват да изпаднат в меланхолия. Трябва да сте деликатни към себе си и да ограничите общуването за този ден, споделят експертите.

22 февруари

Венера още веднъж ще сервира неприятна изненада, влизайки в съвпад с планетата на войната Марс. В резултат на това ще бъде мъчно да избегнете спорове и експанзия, тъй че не би трябвало да поддържате връзка доста с другите, по-добре е да запазите раздразнителността за моменти, когато ще има причина за това. Освен това не бъдете прекомерно упорити, колкото и да ви се желае.

23 февруари 

Поради прекосяването на Меркурий в Риби, денят може да се трансформира във време на финансови усложнения, тъй че би трябвало да бъдете изключително деликатни с парите. Има риск да се съгласите на рисков план или да попаднете в лапите на измамници. По-добре е да не вършиме транзакции в този ден.

28 февруари

Астролозите считат предпоследния ден на февруари за най-опасен, тъй като Слънцето, Меркурий и Сатурн ще влязат в съвпад, което ще докара до безпорядък във всички сфери на живота. Единственият късмет да го преживеете без загуба е да запазите успокоение. И не правете нищо, което може да има трайни последствия, оповестява Rsute.ru.
Източник: glasnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР