Астро-аспектиНа 3 април Меркурий влиза в Телец в 19:23ч На

...
Астро-аспектиНа 3 април Меркурий влиза в Телец в 19:23ч На
Коментари Харесай

Най-точният седмичен хороскоп за всички зодии

Астро-аспекти
На 3 април Меркурий влиза в Телец в 19:23ч
На 3 април Меркурий площ Плутон в 21:54ч
На 5 април Меркурий секстил Сатурн в 19:22ч
На 6 април Пълнолуние във Везни в 07:36ч
На 7 април Венера секстил Нептун в 21:00ч
На 8 април Меркурий секстил Марс в 09:30ч

Луната през седмицата се движи през знаците – Дева, Везни, Скорпион и Стрелец

Благоприятни дни за подкастряне по лунен ден – 3 (ако се подстригвате сами), 8 април

Благоприятни дни за боядисване на косата по лунен ден – 3 (след 17:10ч), 4, 5, 6, 7, 8, 9 април

„ Луна без курс ” - В интервали, когато Луната към този момент е направила последния си главен (мажорен) аспект, само че към момента не е минала към идващия знак, е належащо да се заобикаля стартирането на нови планове и всевъзможни други работи, предопределени за бъдещето и развиването. Това са интервали на неефективност на Луната. Най-добрата тактика в този миг е да не вършиме нищо - оставете всичко по този начин, както е, не предприемайте нищо значимо.

04.04. 16:51 - 05.04. 00:52
06.04. 15:44 - 07.04. 09:30
09.04. 12:10 - 09.04. 15:58

Овен – Отлична жизнеспособност за една прелестна седмица! Наистина, вие преливате от позитивна и креативна сила. Вашият финансов комфорт е обезпечен и това ви обезпечава справедливо успокоение. Вашият професионален напредък към този момент няма да се забавя! Тази седмица е вашата и ще съумеете във всичко, което предприемете. Уменията ви ще бъдат приети от всички и самочувствието ви ще бъде непоклатимо. Стига да желаете, можете да имате всичко. С религия в най-хубавото и вяра за осъществяване на желанията, стремете се към подобаващ триумф.

Благоприятни дни – 9
Бъдете деликатни – 5, 6

 жена

Телец – Късметът ви спохожда и в случай че си извършите труда да стартирате верните начинания, дързостта ще ви се отплати. Бъдете по-внимателни с сътрудниците си и по този начин ще спечелите тяхното утвърждение и поддръжка. Материалното благосъстояние е вашата цел и постигането на мечтаното е напълно във ваши ръце. Звездите ви приканват да не губите оптимизъм, самообладание и сила, даже в случай че обстановката към момента наподобява мрачна - успеха ви е на път, положителните вести няма да ви накарат да чакате дълго и ще бъдат приятна изненада.

Благоприятни дни – 3, 4
Бъдете деликатни – 7, 8

Близнаци – Вие сте наложили доста активност в всекидневието си, което директно визира вашата жизнеспособност и здраве, с последици, които не постоянно са позитивни и не постоянно мечтани! Във финансово отношение интервалът е насърчителен. Вашият интелектуален потенциал е огромен и намирате доста благоприятни условия за продан, излизане и основаване на нови връзки. Ще поемете контрола над живота си, с цел да задоволите вашите стремежи или упоритости. Със фамилията или приятелите ще бъдете изключително великодушни.

Благоприятни дни – 5, 6
Бъдете деликатни – 3, 4

Рак – Небето ви дава сила и мощно ви предизвиква да реализирате своите многочислени и разнородни планове. Увлечени в пламенна сила и предпочитание да се реализирате, би трябвало да се опитате да вървите допустимо най-спокойно към задачите си, без да изразходвате запасите си. През седмицата ще получите устойчиво усъвършенстване в доста области на живота и нови благоприятни условия. Насладете се на заслужения си триумф. Вашите фантазии най-накрая може да стартират да се материализират. Пътеводната ви звезда ще осветява житейския ви път и ще ви води към шанса и вдъхновението.

Благоприятни дни – 3, 4, 7, 8
Бъдете деликатни – 5, 6

Лъв – Тази седмица ще имате защо да се радвате, къде да инвестирате силата си. Сега е моментът да осъществите идните си планове, радикалната смяна е в ръцете ви. От вас зависи да се осмелите да започнете нещо изначало. Вашият характер може да се пробуди. Вашето персонално и обществено развиване сигурно ще бъде по-лесно и по-бързо! Ще можете да разчитате на поддръжката на небесата, да поддържате връзка безпроблемно и да спечелите всички, които ви интересуват, с всички шансове да бъдете чути и разбрани.

Благоприятни дни – 5, 6
Бъдете деликатни – 7, 8

 жена

Дева – Предизвикайте себе си, осмелете се, изследвайте разнообразни пътища, забравете опасенията си. Въпреки че няма такова нещо като нулев риск, пробвайте шанса си, в случай че можете, защото това ще ви разреши да се почувствате изцяло в естетика с желанията си и изцяло виновни за избора си. По пътя към задачата ще ви помогне вашата удивителна духовна естетика - тя е способна да изглади всевъзможни грапавини и остри ъгли в основен миг! Добре ръководените спестявания не се римуват с ограничения и отчаяние, тъкмо противоположното, с доста по-голяма опция да угодите на себе си и на другите.

Благоприятни дни – 7, 8
Бъдете деликатни – 3, 4

Везни – Моментът е добър да проучите деликатно опциите, било то прочувствено или финансово. Когато става въпрос за предприемане на начинания в тези области, ще бъдете по-добре готови и затова по-ефективни. Вашият до момента спокоен и постоянен прочувствен живот може да пострада от някои проблеми. За да успокоите напрежението, би трябвало да разчитате на огромното си възприятие за дипломация и уменията да съблазнявате. Въоръжени с логичност, опит и умения, можете да разрежете гордиевия възел на вашите проблеми с една решителна стъпка. Вярвайте, че ви чакат благоденствие, благополучие, осъществяване на желанията и най-благоприятни вероятности.

Благоприятни дни – 9
Бъдете деликатни – 5, 6

Скорпион – Кой споделя, че парите не могат да купят благополучие? Може би тези, които ги нямат, с цел да се успокоят и да поемат търпеливо болката си. Във всеки случай, когато шансът е там, където сте вие, най-малкото, което можете да извършите, е да му се насладите. Ако сте необвързани, опциите за запознанства са действителни, само че относително комплицирани: от вас зависи да знаете какво желаете да преживеете! Във всеки случай дипломацията ще бъде целесъобразна! Можете да продължите напред със самочувствие, небето над вас е ясно и наподобява не ви чакат неприятни изненади тази седмица.

Благоприятни дни – 3, 4
Бъдете деликатни – 7, 8

Стрелец – Ще се насладите на по-добра форма и нито едно затруднение няма да устои на вашата завоевателна сила. Чувствате се добре, в унисон с вашата среда, създавате добра атмосфера посредством вашето оптимистично, общително и снизходително отношение. Доброто ви въодушевление ви прави привлекателни и налични и по този начин нататък... Вие поддържате динамични и буйни връзки: същински, спонтанни и идеализирани усеща оцветяват любовния ви живот. Имате всички активи, с цел да процъфтявате. Виждате живота в нюанси на розово.

Благоприятни дни – 5, 6
Бъдете деликатни – 3, 4

 жена

Козирог – Новите вероятности ви водят до неразучени пътища. Трябва да можете да преодолявате страховете си, стресът не би трябвало да бъде спирачка. В случай на конкуренция се възползвайте от някои преимущества: шансът съпътства вашите планове. Удвоете напъните си, в случай че е належащо. Слушайте какво ви споделя сърцето, само че се пробвайте да не вземате решения въз основа на моментни импулси. Дори и да сте чисти материалисти, помислете за мистичното измерение на битието. Животът е ясно решен да ви го разкрие. Е, в случай че към този момент сте мистици, радвайте се - скоро ще бъдете възнаградени съгласно вярата си.

Благоприятни дни – 3, 4, 7, 8
Бъдете деликатни – 5, 6

Водолей – Вие сте в зората на невероятна смяна. Слънцето в секстил към вашия знак основава прелестна атмосфера, която ви разрешава да вършиме няколко неща по едно и също време, с по-голяма потребност от връзка и дарба да се адаптирате. В персоналния ви живот царува взаимно съгласие и естетика, което изпълва душата ви с благополучие и позитивни страсти. Ако сте необвързани, шансът ви кани да се интересувате от близко от протичащото се към вас. Каквото и да вършиме, извлечете максимума от живота си.

Благоприятни дни – 5, 6
Бъдете деликатни – 7, 8

Риби – Слънцето ще ви даде спомагателна сила. Ще се почувствате цялостни със мощ, уверени в себе си, в средствата си. Вашето положително и въодушевено отношение ще притегли поддръжката на хората. Изпълнени с сила и храброст, вие ще почувствате мощна потребност да действате, да поемате начинания и да се борите за реализиране на упоритостите си. Топлината на дома ви е за вас остров на убеденост и успокоение в вилнеещия океан на живота. Благодарение на мощните връзки със фамилията и приятелите вие се чувствате сигурни в себе си и успявате самоуверено да продължите напред.

Благоприятни дни – 7, 8
Бъдете деликатни – 3, 4
Източник: woman.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР