Астро-аспекти На 11 април Венера влиза в Близнаци На 11

...
Астро-аспекти На 11 април Венера влиза в Близнаци На 11
Коментари Харесай

Най-точният седмичен хороскоп за всички зодии

Астро-аспекти

На 11 април Венера влиза в Близнаци
На 11 април Венера тригон Плутон
На 12 април Слънце съвпад Юпитер
На 14 април Венера площ Сатурн

Луната през седмицата се движи през знаците – Стрелец, Козирог, Водолей и Риби

Благоприятни дни за подкастряне по лунен ден – 10, 11, 14 април

Благоприятни дни за боядисване на косата по лунен ден – 11, 12, 13, 14 и 16 април

„ Луна без курс ” - В интервали, когато Луната към този момент е направила последния си главен (мажорен) аспект, само че към момента не е минала към идващия знак, е належащо да се заобикаля стартирането на нови планове и всевъзможни други работи, предопределени за бъдещето и развиването. Това са интервали на неефективност на Луната. Най-добрата тактика в този миг е да не вършиме нищо - оставете всичко по този начин, както е, не предприемайте нищо значимо.

11.04. 13:49 - 11.04. 20:34
13.04. 17:15 - 13.04. 23:43
15.04. 18:17 - 16.04. 01:58

Овен – Тази седмица основни думи за вас са резистентност, неизменност и мощ. Ще ви донесе позитивна сила, което ще ви помогне да се организирате по-ефективно и да споделяте по-задълбочено концепциите си с другите. Ще се радвате на щастливо стичане на събитията. Много от вас ще се почувстват по този начин, като че ли самата орис ги води към победа, предпазвайки ги от неприятности. Вашата еластичност ще бъде обилно възнаградена. Старайте се да не бъдете прекомерно собственически настроени към колегата си.

Благоприятни дни – 10, 11, 14, 15
Бъдете деликатни – 12, 13

 жена

Телец – Внимание, поетите опасности няма да работят във ваша изгода. По-добре изчакайте. Така ще запазите ресурсите си и ще извършите решителния ход единствено когато моментът е подобаващ. Някъде в средата на седмицата може да се появят проблеми в връзките на връзката ви, само че те ще бъдат повърхностни. Стегнете се и ги преодолейте! Все отново би било отлично, в случай че не спорите прекалено много. Дори и да не го осъзнавате, в бъдеще ще просперирате, тъй че не се отхвърляйте от концепциите си!

Благоприятни дни – 12, 13, 16
Бъдете деликатни – 14, 15

Близнаци – Седмицата ви се обрисува да е добра, защото Венера влиза във вашия знак. Ще започнете да се чувствате малко по-щастливи, по-привлекателни и по-обичани. Умът ви ще бъде квалифициран за всяко предизвикателство, което този интервал носи, и в действителност той би трябвало да може да ви покаже идеалния път, който да поемете, без значение от обстановките, които ще срещнете. Има възможност да попаднете в някои деликатни моменти, само че е целесъобразно да не приемате нищо персонално. Очакват ви завършения и изненади през уикенда...

Благоприятни дни – 14, 15
Бъдете деликатни – 10, 11, 16

Рак – Тази седмица бъдете търпеливи, вслушвайте се в мнението на другите и избягвайте споровете! От друга страна, има действителни шансове да участвате в културни действия, които успокояват и освежават душата ви. Ако решенията ви са реалистични, всичко ще се подреди добре. Звездите ще са благосклонни към вас. Късметът ще влезе в крачка с вас, а ориста ще ви сервира като бонус нови запознанства, които ще ви бъдат потребни в сложни житейски обстановки. Не пропускайте да се зарадвате с прекрасен подарък.

Благоприятни дни – 10, 16
Бъдете деликатни – 12, 13

Лъв – Астрологичната конюнктура е релативно спокойна и не дава обещание внезапни промени, само че идващите дни би трябвало да сте доста деликатни във всичко. Нещата ще се нажежат в един миг, тъй че би трябвало да сте готови за нови провокации. Ще преоткриете още веднъж себе си. Преминавате евентуално през сложен финансов интервал, само че вашата непримиримост и оптимизъм ще ви оказват помощ да го преминете по-лесно. Тази седмица ще е належащо да обърнете оптимално внимание на професионалната сфера и най-много на връзките с шефовете.

Благоприятни дни – 10, 11
Бъдете деликатни – 14, 15

 жена

Дева – Животът ви сервира странна обстановка тази седмица. Спокойствие, самообладание, приемливост и ще бъдете възнаградени! Като цяло нещата ще вървят безпрепятствено, в по-голямата си част. Някои от вашите фамилни проблеми ще бъдат решени.  Участвайте интензивно в фамилните работи, организирайте персоналния си живот, укрепвайте брачните връзки. Ако сте в интервал на търсене на обич, то изцяло е допустимо да срещнете подобаващ човек или пък лицето, за което от дълго време мечтаете да ви обърне най-сетне внимание. 

Благоприятни дни – 12, 13
Бъдете деликатни – 10, 11, 16

Везни – Преминавате през удобен интервал от всички гледни точки и се чувствате способни да преодолеете всяка компликация. Пазете се от другите, изключително от тези, които одобряват неприятния живот съществено, тъй като те може да не съумеят да схванат свободния ви дух! Вашата вътрешен глас е всичко, от което се нуждаете, с цел да бъдете водени през провокациите, пред които ще се изправите! Ще сте изпълнени с сила и подготвени за нови завършения. Колкото по-добре се чувствате, толкоз повече хора ще се радват на вас.

Благоприятни дни – 10, 11, 14, 15
Бъдете деликатни – 12, 13

Скорпион – Възможни са разтърсвания в прочувствените връзки, само че и в бизнеса или съдействието. Проявете приемливост и избягвайте да се надувате. Старайте се да бъдете целеустремени във всички сфери на битието. Не зацикляйте върху досадните проблеми, те в никакъв случай не свършват, а се пробвайте да получите оптимално наслаждение и наслада от живота, да извършите хората, които обичате щастливи, да ги обгърнете с повече обич и грижа. Животът е спектакъл, а вие сте режисьорът, създайте си свои лични сюжети. Здравето става уязвимо, обръщайте внимание на остарели болести, на сърцето и храносмилателната система.

Благоприятни дни – 12, 13, 16
Бъдете деликатни – 14, 15

Стрелец – През тези дни няма да имате огромен възторг за работа, евентуално заради наближаващите празници, само че въпреки всичко ще действате старателно и усърдно. Разбира се, могат да зародят и някои несъгласия, само че с малко старания и доста добрина, ще можете да ги управлявате леко. Трябва да съумеете да се адаптирате към другите условия и да се самоутвърдите. Активирайте сферата на запознанствата, възстановете връзките с другари, на всички места ще ви се радват, а вратите ще са отворени за вас.

Благоприятни дни – 14, 15
Бъдете деликатни – 10, 11, 16

Козирог – Гледайте обективно и с отворено сърце на всичко, което се случва към вас и начертайте дълготраен проект за усъвършенстване! Желанието да се занимавате с доста действия едновременно са на високо равнище. Старайте се да се установите взаимно съгласие с хората към вас и в живота ви ще се появи повече комфорт и ред. Но недейте да хабите витална сила за другите и техните проблеми. Вселената може да направи толкоз доста трансформации, че даже не можете да си визиите какъв брой хубаво ще бъде!

Благоприятни дни – 10, 16
Бъдете деликатни – 12, 13

 жена

Водолей – Изглежда, че сте цялостни с сила, изключително в средата на седмицата, и сте нетърпеливи да разрешите всички висящи въпроси. Жизнената ви сила обаче няма да продължи дълго време, тъй че би трябвало да дозирате дейно напъните си. Бъдещето стартира гостоприемно да отваря вратите си пред вас. Бъдете благоразумни, не се колебайте, побързайте да се възползвате от новите благоприятни условия. Трябва да влезете в резонанс с новите обстановки. За повишение на тонуса се предлага повече да поддържате връзка, къси пътувания, другарски събирания, обществени събития, свежи усещания.

Благоприятни дни – 10, 11
Бъдете деликатни – 14, 15

Риби – Имате потребност от усамотение, тишина, отмора и релаксация от ежедневната блъсканица. Преоценете обстановката, в която се намирате и взаимоотношенията. Като цяло седмицата е относително постоянна и хармонична, само че в средата ѝ може да изпаднете в потиснатост и неприятно въодушевление. Не оклюмвайте глава. Отпуснете се и приемете нещата такива, каквито са. Едва ли можете да измененията нещо в този момент, само че всяка смяна ще се окаже за по-добро. Животът ще стартира последователно да ви се усмихва.

Благоприятни дни – 12, 13
Бъдете деликатни – 10, 11, 16

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР