Асоциацията на професионалните футболисти в Англия (PFA) призова за правителствено

...
Асоциацията на професионалните футболисти в Англия (PFA) призова за правителствено
Коментари Харесай

В Англия искат правителствено разследване на расизма във футбола

Асоциацията на професионалните футболисти в Англия (PFA) прикани за държавно следствие на расизма във футбола. Официалният апел пристигна тази заран, откакто късно нощес дуелът от Премиър лийг сред " Тотнъм " и " Челси " (0:2) беше засенчен от хипотетично расистко държание от страна на феновете.

Реферът Антъни Тейлър прекъсна лондонското дерби през второто полувреме, откакто немският бранител на " сините " Антонио Рюдигер се оплака, че е чул маймунски звуци от трибуните на ст. " Тотнъм Хотспър ".

Малко след прекъсването дикторът на стадиона предизвести, че " расисткото държание пречи на играта ". Последваха второ и трето предизвестие. От " Тотнъм " се ангажираха да " бъдат подхванати най-силните вероятни дейности " и обявиха, че ще проведат " задълбочено следствие ".

" Ние сме отвратени и се тревожим, че за следващ път, мач от Висшата лига е бил очернен от обиди от трибуните към играчите. Стана ясно, че футболистите са на прицела на крещящия расизъм, който сега е голям във Англия, само че те не са сами ", написаха от PFA.
Източник: segabg.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР