Асим Адемов, евродепутат ГЕРБ-СДС, фейсбукСестрата на Лена Бориславова напуснала страната,

...
Асим Адемов, евродепутат ГЕРБ-СДС, фейсбукСестрата на Лена Бориславова напуснала страната,
Коментари Харесай

Аз останах в България и сълзливата история за сестрата на Лена Бориславова не ме трогна!

Асим Адемов, евродепутат ГЕРБ-СДС, фейсбук

Сестрата на Лена Бориславова напуснала страната, поради ниско възнаграждение. Аман, бе! Много трагично, сълзливо даже. А какъв брой останаха в България все пак? Аз съм от тези, които останаха в България и не я напуснаха!

Да, незабавно ще кажат някои – елементарно ти е, ти си евродепутат. Да, де, но аз не съм бил цялостен живот подобен.

 ГЕРБ/СДС

Останах, макар всички неприятности, които ми се стовариха на главата през годините.

Останах, даже когато през най-хубавите ми младежки години ме унижиха и унищожиха самочувствието ми, откакто смениха принудително името ми…бях единствено на 16 години.

Останах и откакто съвсем всичките ми най-близки – брат ми, родственици и другари отпътуваха за Турция.

Останах и започнах работа като преподавател, макар мизерното възнаграждение и много години пътувах на стоп до селото, в което работех.

Останах даже и откакто ръководството на Българска социалистическа партия през 1997 ни докара голяма финансова рецесия, и заплатите ни бяха за несъмнено време 5-6 $.

Останах даже и откакто през 2013 година бях уволнен по политически аргументи и останах без работа. А двете ми деца бяха студенти…

Останах, тъй като мечтаех България да стане естествена, европейска страна, а не тъй като съм мечтал да стана евродепутат.

Останах и от самото начало съм се борил за тази своя фантазия и постоянно съм имал ясна, безапелационна гражданска позиция, която е била на дясно мислещ човек!

Останах и сълзливата история за сестрата на Лена Бориславова не ме трогна! Защото когато искаш България да е естествена, европейска страна има по какъв начин да го направиш. Просто оставаш в България и се бориш това да се случи!

И ще продължа да се боря всякакви измамници и шарлатани да не провалят тази фантазия!

Източник: breaking.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР