Асен Лисев е изпълнителен директор на MBL и в продължение

...
Коментари Харесай

Business Garden Office X: За компаниите, които инвестират в бъдещето си

Асен Лисев е изпълнителен шеф на MBL и в продължение на 15 години е водач в даването на услуги за бизнес недвижими парцели на българския пазар. Професионалният му опит покрива необятен набор от финансови услуги, капиталово консултиране и брокерски услуги в доста браншове от недвижимите парцели, в това число офис, търговски, индустриални здания, хотели и жилищни парцели. Има степен MBA по финанси от Kogod School of Business във Вашингтон и бакалавърска степен по стопанска система от Софийския университет " Св. Климент Охридски ". Защо и по какъв начин решихте да построите Business Garden Office X?
Краткият отговор е, с цел да отговорим на потребностите на нашите клиенти. Офис наемателите са едни от главните ни клиенти, на които сме предоставяли разнообразни професионални услуги през последните 15 години, и по тази причина имаме доста положително схващане за техните потребности във връзка с офисите, в които развиват активността си. Фундаментът, върху който е построен планът, е синергията сред съвременни и високотехнологични офис пространства и зелена и здравословна работна среда. Една идея, която да ни отличи от конкуренцията и да надвишава упованията и визиите на наемателите за актуален офис.
Какви преимущества предоставяте на вашите наематели?
На първо място е местоположението. Според изследване на MBL измежду водещите наематели на офис здания в София най-важният фактор при избора на офис е местоположението, а в последните години регионът към " Парадайс мол " се оформи като най-търсения.
Основна притегателна мощ е близостта на комплекса на 150 м от метростанция " Витоша " и от " Парадайс център ", което дава множecтвo yдoбcтвa. Ha пeшexoднo paзcтoяниe ca и двaтa нaй-посещавани cтoлични пapĸa - Южeн пapĸ и Лoвeн пapĸ - Бopиcoвa гpaдинa. Има доста учебни заведения, лечебни заведения, тенис кортове и така нататък Комплексът е заобиколен от огромни квартали, обитаеми с младежи в трудоспособна възраст, които ще спестят доста от персоналното си време в напредване от и до работното си място, в случай че то се намира в Business Garden Office X.
Освен стратегическата си локация Business Garden Office Х предлага среда на бизнес парк, осигуряваща на наемателите опция за разгръщане на един адрес и комфорт за жителите на постройките да употребяват над 6000 кв.м зелени пространства в парка на комплекса за работа и рекреация навън. За улеснение на наемателите Сграда 2 ще оперира като споделени офиси и ще предлага изключителна еластичност при даването на спомагателни работни места, зали за срещи и за осъществяване на най-различни събития.
Капитал - брой 15
В Business Garden Office X на напред във времето е построяването на здания, които са устойчиви във времето, предлагащи уютна и здравословна среда на наемателите си. Тази резистентност се подсигурява посредством потребление на рециклируеми материали като заложените алуминиеви профили на Raynaers с троен стъклопакет от AGC Glass. В постройката са заложени и енергоспестяващи системи за отопление и изстудяване, вентилация и LED осветяване.

На разположение на наемателите на комплекса са 3 подземни паркинг равнища с 360 паркоместа, 35 зарядни станции за електрически автомобили и над 300 велостойки.
Как ви се отрази коронавирус рецесията, бяхте ли готови за следствията?
Пандемията от ковид-19 докара до огромна неустановеност за бъдещите бизнес модели и динамичността на икономическите процеси, като от ден на ден и повече действия, в това число и строителството на здания, би трябвало да се приспособяват към бързо изменящата се среда. Въпреки международната пандемия градежът върви по проект и се чака първа фаза да бъде въведена в употреба в края на 2021 година Едно от фундаменталните преимущества в тази ситуация е, че в точния момент успяхме да осъществяваме технологии, които да обезпечават чист въздух и антивирусна среда, с цел да могат наемателите да се усещат допустимо най-защитени.
Източник: capital.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР