Асен Блатечки за пореден път предизвика любопитство около себе си

...
Асен Блатечки за пореден път предизвика любопитство около себе си
Коментари Харесай

Това ли е новото гадже на Асен Блатечки?

Асен Блатечки за следващ път провокира любознание към себе си и персоналния си съкровен живот, откакто се появи в компанията на чаровна русокоска на премиерата на кино лентата „ Южен вятър 2: Ускорение”. Това незабавно породи клюки, че тайнствената дама е повече от другарка на Блатечки и че точно тя е дамата, заменила мястото на Диляна Попова в сърцето на артиста. Коя е мистериозната хубавица, с която Блатечки театралничи по този начин нежно на фрагмента, по този начин и не стана известно.



От последните му снимки в обществените мрежи усещане прави, че Асен много се е стопил, а съгласно информация на близки почнал напълно здравословен метод на живот. Дори бил зарязал тютюношушенето, към което бе привързан години наред, и е минал на електронни цигари.

По-рано в изявление той показа, че е наделелял поради ролята си във кино лентата „ Останалото е пепел”. За да влезе в кожата на авторитетния българския финансист и политик от 40-те години на предишния век - Атанас Буров, и да придобие величествен тип, му се наложило да натрупа 15 кг. „ Престанах да упражнявам и изобщо не внимавах за храната. После обаче се окуражих и смъкнах всичко”, съобщи тогава артистът.

Припомняме, че преди няколко месеца „ Уикенд” разгласява пикантни чатове на Блатечки с младо момиче, съвсем връстница на щерка му Катерина. Не е загадка, че чаровният артист постоянно е бил познавач на красивите дами. А неотдавна стана ясно, че невярност от негова страна е станала причина за раздялата му с Диляна Попова.

От манекенката Блатечки има 7-годишен наследник. Връзката на артиста и синеоката хубавица стартира като извънбрачна случка, защото по това време той към момента бе с към този момент някогашната си половинка Катерина Горанова, от която има 20-годишна щерка - Катерина.

Преди броени дни гордият баща се похвали със фотография на сина си, на която се вижда, че надареното хлапе е спечелил първия си орден по джудо.

Източник: woman.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР