Артисти, които търсят себе и такива, които смятат, че има

...
Артисти, които търсят себе и такива, които смятат, че има
Коментари Харесай

Кои са големите изненади във втората вечер на кастингите на X Factor?

Артисти, които търсят себе и такива, които считат, че има какво да покажат, се срещнаха със Саня, Заки, Любо и Криско по време на кастингите на X Factor през довечера.

Бурни аплодисменти завоюва внучката на оперния тенор Любомир Бодуров. 15-годишната Ева Пармакова , която сподели музикалния гений на фамилията. Операта се трансформира в един от акцентите на вечерта, с помощта на Елеонора Илиева .
 X Factor Елеонора Илиева/nova.bg
„ Свикнали сме да виждаме зрели дами в тази роля. Можеш да инспирираш доста млади дами в това начинание “, разяснява Криско представянето на „ властелина на гласа “.

Най-големите български шлагери прозвучаха в акапелно осъществяване на претендент с гръцки акцент и актьорски заложби, който избра ексцентричен микс за появяването си. Танц на стълб се оказа най-неочакваният избор за показване пред експертното жури.

Звездните съдии останаха впечатлени от хореографията на кандидатката, която се оказа по-силна от вокалния капацитет. Неуспешен се оказа и опитът на Светлин за корейско поп парче, което предизвика Заки да направи и тематичното съпоставяне: „ Ако мога да илюстрирам географски – твоят правилен звук беше в Южна Корея, а ти беше в Северна Корея “.
 X Factor nova.bg
Един от запаметяващите се претенденти в новия сезон на шоуто се появи в лицето на Милена Цанова , която завоюва съдии и аудитория с отработен глас и артистична визия.
„ Казват ми, че би трябвало да намеря актьора в себе си. Надявам се това да се случи в X Factor ”, показа Милена, която мечтае да бъде част от „ Сътворението на звездите “.

Сцената се нагря и от горещите латино ритми на Атанас Паскалев, който е прочут на публиката и като Начо от Funky Monkeys. Танцьорът показа, че една от най-вълнуващите му срещи е била с Енрике Иглесиас по време на испански ефирен формат, а музикалната кариера е едно от нещата, към които е насочен.

Актуални новини ще откриете на уеб страницата на X Factor , както и на FB страницата на предаването . Епизодите на шоуто можете да видите на Nova Play , а обособени осъществявания можете да видите на формалния канал на шоуто във vbox7
 
Източник: dariknews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР