Поп-сензацията DARA, чиято успешна кариера стартира с участието ѝ в

...
Поп-сензацията DARA, чиято успешна кариера стартира с участието ѝ в
Коментари Харесай

DARA със специално участие на сцената на X Factor

Поп-сензацията DARA , чиято сполучлива кариера започва с присъединяване ѝ в четвъртия сезон на X Factor, ще показа новия си шлагер " Недей " в шоуто. DARA е също по този начин съавтор на музиката на парчето, което към този момент 6 следващи седмици оглавява формалната ранглиста на най-излъчваните български песни в ефир.
 жури
Хитови части ще покажат другите измерения на любовта по време на четвъртия лайв концерт на X Factor „ Сътворението на звездите “ в неделя вечер. 4Magic ще озарят сцената в комапнията на десетки деца. След българската вечер Ева ще се изправи пред гласа на Адел, която е идната висока летва в шоуто. Любов и гняв ще се редуват в динамична хореография по време на осъществяването на Йоана . Теодор ще показа една от емблематичните балади на The Rolling Stones, а Мирослава ще придвижи публиката непосредствено в Ню Йорк под съпровода на пиано и контрабас. Марио и Виктория ще концентрират напъните си в надълбоко осъществяване, което да убеди журито в силата на музикалния им тандем. Милена Цанова още веднъж ще опита друго музикално звучене, а Иван Димитров ще се завърне на сцената, с цел да изпита вокалното си майсторство с ново парче.

Как ще се оправят финалистите с любовните песни? Кой ще напусне сцената на шоуто? – ще научите в неделя вечер, от 20:00 ч. по NOVA.

Актуални новини ще откриете на, както и на.Епизодите на шоуто можете да видите на, а обособени осъществявания можете да видите на  

 
Източник: dariknews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР