Страшни маски, духове и вещици ще превземат сцената на X

...
Страшни маски, духове и вещици ще превземат сцената на X
Коментари Харесай

Тъмните сили на Хелоуин превземат втория лайв на X Factor

Страшни маски, духове и вещици ще завладяват сцената на X Factor по време на втория лайв концерт. Музикалната вечер, отдадена на Хелоуин, ще показа “тъмната ” страна на финалистите с впечатляващи постановки и костюми, почтени за крале и кралици на мрака. Английската актриса Манал Ел Фейтури ще извърши рап парче на вечеря на свещи с същински изверг, а девойките от 4Magic ще се преобразят в герои от приказна детска история. Милена Цанова ще възпламени сцената в дословен и метафоричен смисъл, до момента в който Марио и Виктория ще се превъплътят в една от най-запомнящите се любовни двойки. На сцената ще се появи и участник, който ще се преобрази в един от най-разпознаваемите герои на Game of Thrones , трансформирайки сцената на шоуто в музикален епос.
 Марио и Виктория
„ Концертът на Хелоуин е доста особено прекарване за финалистите и целия екип, защото всяка режисура и осъществяване се трансформират в приказна история – от време на време мрачна, а различен път феерична. Вдъхновени от празника, костюмите разрешават същинско развихряне. “, разясняват от хитовото музикално шоу.

Как ще се оправят финалистите в ролята на приказни герои и кой ще засилва вокалните си умения, с цел да направи още една крачка към идващия концерт онлайн? – феновете ще видят тази неделя, от 20:00 ч. по NOVA.

Актуални новини ще откриете на, както и на. Епизодите на шоуто можете да видите на, а обособени осъществявания можете да видите на  
 
Източник: dariknews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР