X Factor беше едно незабравимо преживяване за мен. Тази сцена

...
X Factor беше едно незабравимо преживяване за мен. Тази сцена
Коментари Харесай

Невена Пейкова вдъхновява сцената на X Factor

„ X Factor беше едно незабравимо прекарване за мен. Тази сцена ме срещна с доста експерти и другари. Надявам се, че тя ще бъде скъп урок и добра опция за финалистите в пети сезон “, споделя Невена Пейкова , която ще показа сингъла „ Трябваш ми незабавно “ на сцената на шоуто в неделя вечер. Парчето, което оглави Официалната ранглиста за най-излъчвана музика в българския ефир ще прозвучи в кулминационния миг на вечерта, минути преди новия музикален дуел сред двама от участниците.
 жури
Велики музикални осъществявания от кино шедьоври ще прозвучат на сцената на X Factor. „ Оркестър без име “, „ Властелинът на пръстените “ и „ Приятели “ са единствено част от забърканите заглавия, които ще пренесат публиката в обичани български продукции и холивудски филми. Мирослава ще се загуби в цветна градина, която ще я води в един от най-красивите мюзикъли, а Марио и Виктория ще подпалят сцената с горещи танци.

Вирджиния ще се разноски в поле от макове, а единствената й компания ще бъде музиката на пиано, китара и барабани. „ Задачата ми е шлагер от 60-те години. Предизвикателството на разновидността, който ще извърша е, че има доста хореография и за първи път иска ми се наложи да пея и да танцувам. Нямам самообладание да се развихря на сцената! “, споделя Ева Пармакова.

Как ще се оправят финалистите от „ Сътворението на звездите “ с филмовите осъществявания? Кой ще напусне сцената на шоуто? – феновете ще научат в неделя, от 20:00 ч. по NOVA.

Актуални новини ще откриете на, както и на.Епизодите на шоуто можете да видите на, а обособени осъществявания можете да видите на  
 
Източник: dariknews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР