Смях, сълзи и сблъсъци на талант и емоции превзеха сцената

...
Смях, сълзи и сблъсъци на талант и емоции превзеха сцената
Коментари Харесай

Теодор приключи участието си в пети сезон на X Factor

Смях, сълзи и конфликти на гений и страсти превзеха сцената по време на филмовата вечер на X Factor . След сериозна борба сред Мирослава и Теодор , последният член на тима на момчетата напусна сцената на музикалното шоу.
 
Минути преди елиминациите, Теодор получи рецензия от финалистите поради изявление по адрес на Иван , както и от журито за своето показване. " Да се бърка е човешко. Теодор се извинява. Нека оставим решението на най-големия съдник - публиката ", който даде гласа си за Теодор.
 

Бляскавата вечер беше открита от 4 Magic, които се появиха като същински диско диви с One night only. След терзанията от оценката на Заки, Йоана съумя още веднъж да го завоюва с песента " Оставаме " от българската класика " Оркестър без име ".
 
" Ти изглеждаш магично и считам, че това е твоята вечер. Успя да ме пренесеш във магически свят с твоето осъществяване ", беше оценката на Криско за представянето на Милена Цанова и песента I see fire от кино лентата " Хобит ".
 


Вирджиния съумя да събере страстите от последните седмици, докосвайки най-съкровените кътчета на жури и аудитория с песента Listen от Dreamgirls . На въпроса защо мечтае, Вирджиния отговори: " За сцената. Тя е моята обич ". Изпълнението й освен разплака Алекс Раева, само че и остави без думи Любо Киров, който изрази удивление към театралното й държание.
 
Като същински войник се изяви и Ева Пармакова , която съумя да направи впечатляващо осъществяване с хореография, след тежко боледуване.
 
" Обичам да ви виждам такива, не статични! Добър ход ", похвали Саня Марио и Виктория , които излязоха от познатото лирично амплоа с Time of my life от кино лентата Dirty Dancing .
 

Не пропускайте празненство вечерта на X Factor в неделя вечер, от 20.00 ч. по NOVA.

Актуални новини ще откриете на, както и на.Епизодите на шоуто можете да видите на, а обособени осъществявания можете да видите на  
Източник: dariknews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР