Дахмара и Стоянчо Бучков напуснаха сцената на X Factor Сътворението

...
Дахмара и Стоянчо Бучков напуснаха сцената на X Factor Сътворението
Коментари Харесай

Дахмара и Стоянчо Бучков напуснаха сцената на X Factor

Дахмара и Стоянчо Бучков напуснаха сцената на X Factor „ Сътворението нa звездите “ по време на първия величествен концерт от пети сезон на шоуто. Най-малък избор от публиката получи точно Дахмара, а след оспорвана борба сред Манал Ел Фейтури и Стоянчо Бучков, надареният участник от Сърбия, също се раздели с музикалното шоу. Нощта на огромните шлагери беше открита от някои от най-запомнящите се участници в X Factor, измежду които Михаела Маринова, ТИТА, DARA, Невена Пейкова, Славин, Жана Бергендорф, Рафи и доста други.
 музикално шоу
Официалното начало на музикалното състезание беше сложено от Йоана, която увеличи силата в залата с един от огромните хитове  на Бионсе. Въпреки сериозната ангина, Вирджиния съумя да впечатли с глас и наличие. „ Изпълнението ти беше изпепеляващо. Това е същински професионализъм! “, показа Любо.

„ Трябва да вървите в една посока и да обедините силата си. “, посъветва Криско девойките от група Treasures, допълвайки шеговито, че би трябвало да се трансфорат в една ламя с три глави. Ева Пармакова получи определението „ кълбо от сила “, а Манал Ел Фейтури продължи линията на взривяващи части с осъществяване на Ариана Гранде. Майкъл Джексън и Beat it прозвучаха с истинска сценография, в която основен воин беше една от най-екстравагантните участнички в пети сезон - Дахмара. Появата на Иван Димитров обра овациите на публиката, а любовният дует на Марио и Виктория донесе сантимент на сцената под звуците на Vivo Per Lei.

Култовата за 90-те ария на Шиниъд О‘Конър – Nothing Compares To You, сподели още веднъж забавния глас на Милена Цанова и неподправеното й лъчение пред аудитория. “Никога не сме били на такава сцена, вълнението е голямо! “, обявиха девойките от 4 Magic, които имат зад тила си поредност участия на разнообразни подиуми в България. Интерпретацията на парче на Queen от Стоянчо Бучков провокира несъгласия в журито, което съумя да се сплоти към вдъхновяващата режисура на сръбския участник и балета Funky Monkeys. Една от най-любовните песни прозвуча в джаз осъществяване на 15-годишната Мирослава, която донесе лирично въодушевление в залата.

Какви ще бъдат новите осъществявания на участниците? Как се приготвят за втория лайв в пети сезон на X Factor? – ще разберете напълно скоро.

Не пропускайте огромните концерти на X Factor в неделя, от 20:00 ч. по NOVA.

Актуални новини ще откриете на, както и на. Епизодите на шоуто можете да видите на, а обособени осъществявания можете да видите на.  

 
Източник: dariknews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР