Артър Хейс, съосновател на BitMEX, изрази оптимизъм относно потенциала на

...
Артър Хейс, съосновател на BitMEX, изрази оптимизъм относно потенциала на
Коментари Харесай

Цената на Етериум може да скочи над $30,000 – ето кога

Артър Хейс, съосновател на BitMEX, изрази оптимизъм по отношение на капацитета на изкуствения разсъдък (AI) да увеличи доста цената на Етериум (ETH).

В неотдавнашна обява в блога си Хейс очерта сюжет, при който AI приложенията ще основат децентрализирани самостоятелни организации (DAO) за осъществяване на смарт контракти. Той счита, че Етериум е най-подходящата платформа за подобен сюжет заради необятното ѝ потребление като децентрализирана виртуална машина.

Хейс чака токените, издадени от DAO, задвижвани от AI, да се търгуват на децентрализирани тържища (DEX), изключително на такива, построени върху Етериум.

Той уточни, че DEX са подобаващи за търговия с разнообразни типове токени, в това число финансови, дългови, комунални и токени за присъединяване.

Тъй като DAO-тата получават по-голяма икономическа стойност от обичайните компании, а DEX евентуално ще се усетят нараснала комерсиална интензивност.

Хейс предвижда, че този скок в размера на търговията на основаните на Етериум DEX, може евентуално да докара до повишение на цената на Етериум до $31,063 от сегашната му стойност от $1,875, което съставлява удивително нарастване от 1,556%.

Хейс спекулира, че Етериум би могъл да доближи петцифрена сума след почти пет години. Той призна, че тази оценка е насочена към бъдещето и има за цел да бъде насочваща, с цел да се възползва от изменящия се разказ към бъдещите вероятности на Етериум.

Източник: cryptodnes.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР