Арсенал представи осем нови смели и уникални произведения на изкуството,

...
Арсенал представи осем нови смели и уникални произведения на изкуството,
Коментари Харесай

Впечатляващи нови произведения на изкуството, свързани с историята на Арсенал, ще бъдат открити на Емиратс

Арсенал показа осем нови смели и неповторими творби на изкуството, които ще се простират към стадион " Емиратс ", отбелязвайки наследството, триумфите и връзката на клуба с алената половина на северен Лондон.

В някои от тях са изобразени митове на клуба, само че не са включени сегашни играчи. Поставянето на историческите произведения ще стартира на стадиона от на следващия ден и ще продължи през идващите няколко седмици на една специфична година за Арсенал - 20 години след " Непобедимите " на Венгер.

През последните девет месеца клубът работи с митове, техните фамилии, уважавани художници, в това число носителя на премията " Търнър " (б.ред. - английска премия за образни артисти) Джереми Делър, и с повече от 100 последователи, с цел да проектират и вдъхнат живот на изкуството, с което се надяват да преобразят хоризонта на северен Лондон и да създадат още веднъж дома на клуба като културна забележителност.

Арсен Венгер, Джак Уилшър, Мартин Киоун, Йън Райт, Алекс Скот, Тони Адамс, Фей Уайт, Тиери Анри, Денис Бергкамп и Кели Смит са измежду десетките икони на Арсенал, чийто ликове ще се появят на стадиона, заменяйки предходните, които изобразяваха 36 митове на мъжкия тим с тил към последователите.

В творбите са увековечени персони, които въплъщават духа на клуба, исторически достижения като сезона на " Непобедимите " при мъжете и успеха в Шампионската лига при дамите, публичните корени на клуба, някогашният му дом на " Хайбъри " и гордата му история на педагог на бъдещи звезди.

Джак Уилшър, ученик на академията, който в този момент тренира юношите до 18 години на клуба, сподели: " Да бъда част от творбата е в действителност непретенциозно и огромна чест персонално за мен, само че също по този начин демонстрира нашия ангажимент към развиването на младите играчи и е сигнал за тях, че би трябвало да се възползват от опциите тук ".

Бъди част от " Домът на почитателите ”, играй и печели със Sportal.bg.
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР