Армията за отбрана на Израел (АОИ) работи денонощно, за да

...
Армията за отбрана на Израел (АОИ) работи денонощно, за да
Коментари Харесай

Нетаняху: Израел няма да допусне атаки срещу ивицата Газа

" Армията за защита на Израел (АОИ) работи непрекъснато, с цел да предотврати офанзивите против еврейската страна по линията Газа. " Израелският министър председател Бениамин Нетаняху откри с това изказване седмичната среща на израелското държавно управление, заяви БГНЕС.
" Ние няма да толерираме офанзиви против нас на територията на бранша Газа, даде обещание министър-председателят. „ Израелската войска и силите за сигурност работят непрекъснато, с цел да защитят Израел, с цел да защитят жителите и границите на Израел. “ Нетаняху осведоми министрите за снощното нахлуване на израелските Военновъздушни сили по позиции на групировката ХАМАС в южната част на линията Газа, както и за днешното нахлуване над бдителен пост на радикалното палестинско придвижване.
По-рано през днешния ден израелски танк порази позиция на на ХАМАС в линията Газа в отговор на разполагането на противопехотни мини, като умъртви двама палестинци.
В нощта на 26 май изтребители от израелските военновъздушни сили (ВВС) нанесоха удар по позиции на групировката ХАМАС в южната част на Ивицата Газа. Според армията тази офанзива е осъществена в отговор на случай, при който по-рано същия ден няколко подозрителни лица са проникнали през границата в опит да ударят израелска отбранителна инфраструктура.
На 30 март в конфликти с израелски бойци на границата на Израел и Ивицата Газа починаха 114 палестинци, над 13 000 души бяха ранени или отровени от газ.
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР