Нефтената компания Dragon Oil (ОАЕ) откри нефтено находище в Суецкия

...
Нефтената компания Dragon Oil (ОАЕ) откри нефтено находище в Суецкия
Коментари Харесай

Откриха нефтено находище в Суецкия залив с капацитет 100 милиона барела

Нефтената компания Dragon Oil (ОАЕ) откри нефтено находище в Суецкия залив с общи изчислени ресурси от 100 милиона барела, заяви египетското министерство на нефта и минералните запаси.

Компанията, напълно благосъстоятелност на държавното управление на Абу Даби, осведоми за откритото нефтено находище в Суецкия залив. " По предварителни оценки запасите от петрол в него възлизат на 100 милиона барела “, написа в известие на министерството, оповестено във Facebook.
Цунамито от Тонга аргументи всеобщи разливи на танкери с петрол (ВИДЕО)
Изригването на вулкана на остров Тонга и последващото цунами са причина за всеобщи разливи на кораби с петрол по целия свят. Особено показат...
Прочети повече
Отбелязва се, че находището е най-голямото, намерено в този регион през последните 20 години.

Новото петролно находище е първото, намерено от Dragon Oil, откогато компанията стана деен състезател в нефтения бранш в Египет, откакто закупи през 2020 година 100% от всички концесии за петрол и изследване в Суецкия залив от английската BP.

Срещата на египетския министър с представители на Dragon Oil се състоя в коридорите на Международното ревю и конференция за петрол и газ Egypt Petroleum Show 2022 (EGYPS), провеждащо се в Кайро на 14-16 февруари, в което вземат участие водещите международни енергийни компании от Англия, Германия, Гърция, Италия, Русия, Китай, ОАЕ и редица други страни.

Още: Анализатори: Глобалните вложения в петрол и газ ще набъбнат през 2022 година
Не е за поверие, само че 5 храни могат да съдържат НЕФТ
В съвремието ние сме безусловно затрупани от най-различни типове храни и изкушения, които се усилват всекидневно. Но за жалост огромна...
Прочети повече
 

 

Още от АФРИКА:
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР