Аржентинският нападател на Барселона Серхио Агуеро обяви, че прекратява кариерата

...
Аржентинският нападател на Барселона Серхио Агуеро обяви, че прекратява кариерата
Коментари Харесай

Серхио Агуеро обяви през сълзи, че спира с футбола

Аржентинският нападател на " Барселона " Серхио Агуеро разгласи, че приключва кариерата си. През сълзи той разгласи новината на " Камп ноу ", където участваха президентът на клуба Жоан Лапорта, тимът на каталунците, треньорът Шави Ернандес и някогашният му управител Хосеп Гуардиола, с който работи в " Манчестър сити ".

Агуеро уточни, че е взел тежкото решение, тъй като по този начин е бил посъветван от лекарите. Той, след което му бяха направени серия проучвания на сърцето.

" Това е доста сложен миг. На първо място е здравето ми, знаете за какво взимам това решение - поради казуса, който получих преди месец. Казаха ми, че най-хубавото решение е да спра да играя. Взех решението преди 10 дни. Направих всичко допустимо, с цел да запазя вяра, че ще продължа, само че спирам с футбола ", сподели Агуеро. Той добави, че е доста благополучен от кариерата си.

Агуеро мина в " Барселона " през лятото, като изигра единствено пет мача.

" Бихме желали да продължиш при нас, само че считаме, че взе вярното решение ", сподели Лапорта, като посочи футболните качества на нападателя.

Аржентинецът изкара 10 сезона в " Манчестър сити ", където вкара рекордните за клуба 260 гола. Преди това той игра в " Индепендиенте " и " Атлетико " (Мадрид).

❝Te deseamos lo mejor, ❞
Източник: dnevnik.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР