Аржентинският гранд Бока Хуниорс си гарантира участие в груповата фаза

...
Аржентинският гранд Бока Хуниорс си гарантира участие в груповата фаза
Коментари Харесай

Бока Хуниорс удари тима на Креспо

Аржентинският гранд Бока Хуниорс си подсигурява присъединяване в груповата фаза на Копа Либертадорес през 2020 година. Това се случи, откакто победи с 2:0 Банфийлд в мач от 24-ия кръг на локалната Суперлига. На " Бомбонера " домакините записаха пети следващ триумф в шампионата, който пристигна след голове на Рамон Абила (18) и Кристинан Павон (57).
El centro de @96Kichan y la definición de @wanchopeabila9 para poner el 1 a 0 ante Banfield. pic.twitter.com/vYWNmz6G7M
— Boca Jrs. Oficial (@BocaJrsOficial) March 30, 2019 Първото попадение обаче бе от очевидна засада на нападателя на " генуезците ", който получи асистенция от игралия доста мощно Павон.

Играчите на Ернан Креспо удариха две греди през втората част, до момента в който изстрел на Карлос Тевес също облиза горната греда на гостите след намесата на вратаря Камбесес. Капитанът на " синьо-жълтите " се регистрира с голово подаване за втория гол, а два пъти играчи на Банфийлд чистеха топката от голлинията след удари на Павон и Мауро Сарате. Двубоят беше последното домакинство през това шампионата на Бока. Тимът на Густаво Алфаро гостува в последния кръг на Алдосиви.
El amague de @96Kichan y la definición para poner el 2 a 0 ante Banfield. pic.twitter.com/9rZvY9qOo6
— Boca Jrs. Oficial (@BocaJrsOficial) March 30, 2019

Шампионът през последните две години в Аржентина има 50 точки, като си подсигурява минимум третото място в крайното класиране, а с това и присъединяване в групите на Либертадорес през идната година.
¡Buen sábado, xeneizes! pic.twitter.com/dT7v8vuDDD
— Boca Jrs. Oficial (@BocaJrsOficial) March 30, 2019

Бока гостува през седмицата в Бразилия на Атлетико Паранаенсе в трети мач от групите на Либертадорес.

Футболистите на Креспо останаха на 16-то място в шампионата с 28 точки. Примера дивисион 24 кръг, събота 30 март  Бока Хуниорс 2:0краен резулат  Банфийлд
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР