Българските национални отбори за жени и за девойки пристигнаха в

...
Българските национални отбори за жени и за девойки пристигнаха в
Коментари Харесай

Българските националки при жените и девойките пристигнаха в Римини за европейското първенство по спортна гимнастика

Българските национални тимове за дами и за девойки дойдоха в италианския град Римини, където от 2 до 5 май ще се организира европейското състезание по спортна гимнастика.

България ще бъде показана с цялостен тим при дамите в състав Валентина Георгиева, Никол Стоименова, Никол Соколова, Виктория Венциславова и Калина Тенева, а при девойките от две състезателки - Кристин Кръстева и Мишел Арабаджиева

Треньори на родните състезателки са Филип Янев, Ивелин Андреев и Димитринка Алексиева, а съдии Нели Танкушева и Цветана Добрева.

При дамите на 2 май националките при дамите играят във втори поток от 12:30 до 14:35 часа дружно с тимовете на Латвия, Словакия, Словения, Франция, Португалия, Румъния и Германия.

Финалите на обособените уреди, както и разногласието за медалите в отборната конкуренция ще се проведат през уикенда (4-5 май) и ще може да ги наблюдавате НА ЖИВО в ефира на Българска национална телевизия 3!

При девойките на 3 май България също е във втори поток от 12:30 до 14:35 часа дружно със съставите на Румъния, Исландия, Финландия, Германия, Република Северна Македония, Италия, Гърция и Чехия.





Намерете Българска национална телевизия в обществените мрежи:,,,

Гледайте НА ЖИВО спорт гратис на:
Източник: bnt.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР