Аржентинецът Анхел Ди Мария беше избран за най-добър футболист в

...
Аржентинецът Анхел Ди Мария беше избран за най-добър футболист в
Коментари Харесай

Ди Мария: Дано да играем така и на финала

Аржентинецът Анхел Ди Мария беше определен за най-хубав футболист в полуфиналния конфликт от Шампионската лига сред Пари Сен Жермен и Република България Лайпциг. Крилото вкара един от головете и подаде за другите два. След дуела той показа, че тимът е бил оптимално мобилизиран да стигне до финала и се надява в разногласието за трофея да покаже същото равнище на игра.

" Много съм благополучен. Бях печален, че поради наказване пропуснах 1/4-финала, само че това ми даде опция да събера сили и сила за днешния мач. Мисля, че се показах добре, както и целият тим ", сподели Ди Мария.

" Направихме огромен мач. Много искахме да стигнем до финала. Това се случва за първи път и беше извънредно значимо за почитателите ни, а и за самите нас. Сега би трябвало да се възстановим и още веднъж да дадем 100% от опциите си в последния мач ", продължи аржентинецът.

" Важното е да сме спокойни, без значение кой ще е противникът ни. Имам положителни мемоари от финала на същия стадион в Лисабон през 2014 година и се надявам хубавите моменти да се повторят ", пожела си Ди Мария. Шампионска Лига 1/2 кръг, вторник 18 август  Ред Бул Лайпциг 0:3краен резулат  Пари Сен Жермен
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР