Аритметиката показва, че проектоправителството няма да бъде одобрено, ако няма

...
Аритметиката показва, че проектоправителството няма да бъде одобрено, ако няма
Коментари Харесай

Дори Пеевски дойде в парламента, за да покрепи правителството на ГЕРБ, но вероятно напразно

Аритметиката демонстрира, че проектоправителството няма да бъде утвърдено, в случай че няма подмолна игра

228 депутати се записаха за началото на съвещанието на Народното събрание (НС). Днес се чака да бъде гласувано проектоправителството на проф. Николай Габровски, повдигнат от ГЕРБ-СДС, съобщи Флагман.

В регистрацията не участваха трима от „ Продължаваме промяната “ (ПП), петима от Движение за права и свободи, двама от „ Демократична България “ (ДБ) и двама от „ Български напредък “. При тази обстановка, в случай че всички присъстващи гласоподават съгласно предварителните поръчки кабинетът няма да бъде определен.

В пленарна зала извънредно обаче пристигна най-могъщият народен представител от Движение за права и свободи Делян Пеевски.
Заседанието пък бе намерено от зам.-председателя на Народното събрание Йордан Цонев, също от Движение за права и свободи. Той поздрави ръководителя на Народното събрание Вежди Рашидов, който има рожден ден. Рашидов се записва, само че необичайно не води съвещанието.
В пленарната зала е и служебният кабинет на Гълъб Донев, а на балкона е непознатият дипломатически корпус у нас. 

Разпределението на силите по отношение на Габровски е 115 " за " към 125 " срещу ". Подкрепа се чака да получи от ГЕРБ-СДС и, вероятно, от Движение за права и свободи и " Български напредък ". " Против " са Политическа партия, Българска социалистическа партия, Демократична България, " Възраждане " и, хипотетично, " самостоятелният "  Явор Божанков. 
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР