Аритметиката и геометрията на кабинета чака партията на Слави Трифонов,

...
Аритметиката и геометрията на кабинета чака партията на Слави Трифонов,
Коментари Харесай

ИТН чака геометрията на кабинета. Ще гласува ли?

Аритметиката и геометрията на кабинета чака партията на Слави Трифонов, с цел да реши дали ще поддържа държавния екип, препоръчан с мандата на ГЕРБ.

За Има Такъв Народ ще бъде значимо какво държавно управление ще бъде препоръчано – дали ще е с партийни фигури или техническо държавно управление. Предварително не можем да кажем нищо – нито да, нито не, разяснява заместник-председателят на ПГ на Има Такъв Народ Ивайло Вълчев пред бТВ.
-->
Той нито отхвърли, нито удостовери, че Има Такъв Народ ще дадат поддръжка. Депутатите на Трифонов желаят първо да видят състава, структурата и поддръжката за кабинета.

Силно се надявам партиите да живеят с концепцията да има постоянно държавно управление, сподели Вълчев. Той посочи, че за правенето на бюджета са нужни 4-5 парламентарни седмици и изрази вяра, че партиите имат подготвеност да одобряват най-важния финансов закон, който се чака от всички.

За Ивайло Вълчев с изключение на аритметиката е значима и геометрията на едно бъдещо държавно управление – дали ще е просто поддръжка или под някаква форма на коалиция.

Има Такъв Народ желае държавно управление с цели и периоди, с цел да знаят кой, какво и за какъв брой време ще може да свърши работа. Ивайло Вълчев се надява, в случай че има държавно управление, да е с цялостен мандат на работа. Той добави, че когато Бойко Борисов споделил, че има проекти за държавното управление, на скамейката на ГЕРБ стоят два тима с министри, което за Има Такъв Народ не било добре. Има Такъв Народ нямат желанието да бъдат добринчовците, които се усмихват на всички, а имат цели и цели в Народното събрание. Има Такъв Народ не утвърждават концепцията за ротационно председателство на Народното събрание, макар че поддържаха претендента на ГЕРБ за ръководител на Народното събрание – Росен Желязков.
Източник: standartnews.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР